hit counter
header

Voedingtips voor een platte buik

Bij de meeste mannen en vrouwen die willen afvallen, is de buik de grootste probleemzone. Je buikje kan je het best wegwerken door veel te bewegen en het juiste dieet te volgen. Hier vind je enkele tips over de ideale voeding als je een platte buik wilt krijgen.

Zout

Zout trekt vocht aan. Als je een erg zoutrijke voeding eet, zal je lichaam meer vocht vasthouden. Het loont dus de moeite tijdens het koken het gebruik van zout te beperken en bij het winkelen het zoutgehalte van producten te controleren.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kauwgom

Als je kauwgom kauwt, slik je veel lucht in. Die lucht zal ook in je spijsverteringsstelsel terecht komen, wat een opgeblazen buik veroorzaakt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Koolhydraten

Voedsel dat rijk is aan ‘slechte’ koolhydraten, zoals wit brood, pasta, enz. kan je best zoveel mogelijk vermijden. Glycogeen wordt in het lichaam samen met water opgeslagen, wat leidt tot een opgezwollen buik.

Vet

Dit spreekt misschien voor zich, maar vette producten als frieten of chips zullen je buik erg opblazen. Deze vetten maken je niet alleen dikker, maar verteren ook moeilijker.

Bruisende dranken

Ook het koolzuur in bruisende drankjes kan een opgeblazen gevoel veroorzaken.

Pikant eten

Pikante voeding stimuleert de productie van maagzuren. Dat zal het spijsverteringsstelsel irriteren en je buik dikker doen lijken.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *