web analytics
header

Voedingtips voor een platte buik

Bij de meeste mannen en vrouwen die willen afvallen, is de buik de grootste probleemzone. Je buikje kan je het best wegwerken door veel te bewegen en het juiste dieet te volgen. Hier vind je enkele tips over de ideale voeding als je een platte buik wilt krijgen.

Zout

Zout trekt vocht aan. Als je een erg zoutrijke voeding eet, zal je lichaam meer vocht vasthouden. Het loont dus de moeite tijdens het koken het gebruik van zout te beperken en bij het winkelen het zoutgehalte van producten te controleren.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kauwgom

Als je kauwgom kauwt, slik je veel lucht in. Die lucht zal ook in je spijsverteringsstelsel terecht komen, wat een opgeblazen buik veroorzaakt.

Koolhydraten

Voedsel dat rijk is aan ‘slechte’ koolhydraten, zoals wit brood, pasta, enz. kan je best zoveel mogelijk vermijden. Glycogeen wordt in het lichaam samen met water opgeslagen, wat leidt tot een opgezwollen buik.

Vet

Dit spreekt misschien voor zich, maar vette producten als frieten of chips zullen je buik erg opblazen. Deze vetten maken je niet alleen dikker, maar verteren ook moeilijker.

Bruisende dranken

Ook het koolzuur in bruisende drankjes kan een opgeblazen gevoel veroorzaken.

Pikant eten

Pikante voeding stimuleert de productie van maagzuren. Dat zal het spijsverteringsstelsel irriteren en je buik dikker doen lijken.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *