hit counter
header

5 blunders waardoor een dieet mislukt

Waarom mislukt bij zoveel  mensen die willen afvallen het dieet? Diëten kan erg frustrerend zijn, maar hoeft dat helemaal niet te zijn, als je maar de juiste regels kent!

Te snel opgeven

De meeste mensen die willen afvallen hebben er waarschijnlijk wel ervaring mee: een dieet te snel opgeven, stoppen met sporten, terwijl je net zo goed bezig was…Laat je niet afschrikken als je eens een ‘terugval’ hebt en je hebt laten verleiden tot een calorierijke maaltijd, maar doe gewoon voort zoals je daarvoor bezig was!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Onmiddellijk gewichtsverlies verwachten

Na weken van diëten en sporten, geraken velen gefrustreerd omdat ze te weinig gewicht verliezen. Houd in je achterhoofd dat je gewicht er ook niet van de ene op de andere dag aangekomen is. Zo zullen ook de extra kilo’s niet van de ene op de andere dag verdwijnen, maar zul je wat geduld moeten hebben.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Te hoge verwachtingen koesteren terwijl je hetzelfde doet als anders

Als je al jarenlang dezelfde sport doet aan dezelfde intensiteit, bijvoorbeeld iedere week eenmaal naar de fitnessclub gaan, moet je niet verwachten dat  je hier opeens veel van gaat afslanken nu je een dieet volgt. Probeer eens wat vaker te gaan of wat intenser te trainen,  misschien zal je dan wel dat gewicht verliezen. Probeer om de zes weken een iets anders uit.

De verkeerde ingesteldheid hebben

Mensen die hun buikje willen wegwerken, zien lichaamsbeweging en sport vaak als een bestraffing of als een compensatie voor het eten waartoe ze zich hebben doen verleiden. Probeer lichaamsbeweging als een beloning te bekijken, een beloning voor je  lichaam dat iedere dag zo hard werkt.  Je lichaam heeft immers nood aan beweging.

Onrealistische verwachtingen hebben

Een sixpack, slanke bovenbenen en een strak lichaam. Iedereen droomt wel van het perfecte lichaam, maar het is slechts weinigen gegeven. Stel realistische doelen voor jezelf, doelen waar je ook echt iets aan hebt. Genoeg afvallen om met je kinderen te kunnen spelen zonder buiten adem te geraken of om eindelijk die wandelvakantie te maken waar je al zo lang van droomt bijvoorbeeld.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *