hit counter
header

6 eigenschappen van een gezond en veilig dieet

Ben je op zoek naar een veilige en efficiënte manier om die onwelkome kilo’s kwijt te geraken? Miljoenen mensen zijn naar precies hetzelfde op zoek. Helaas zijn heel wat diëten niet zo gezond. Het dieet dat je uitkiest zou gezonde eetgewoonten moeten promoten om op die manier op een gezonde manier de kilo’s kwijt te geraken. Een gezond dieet is een dieet dat de volgende zes eigenschappen bezit:

Gezond eten

Kies een dieet dat je dagelijkse calorieënverbruik op een verantwoorde manier terugschroeft, zonder voedingsstoffen (koolydraten, vetten) achterwege te laten.  Zorg ervoor dat het dieet alle voedingsmiddelen van de voedingspiramide bevat.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Lichaamsbeweging

Het belang van lichaamsbeweging wordt vaak onderschat. Een goed dieet zal je minstens 30 minuten lichaamsbeweging per dag aanraden, en dat tenminste 5 dagen per week.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Medische begeleiding

Praat, voor je met een dieet van start gaat, zeker eens met je huisarts. Als je een dieet volgt dat de consumptie van calorieën sterk beperkt of een dieet met maaltijdvervangers, is begeleiding van een diëtist steeds aan te raden.

Eetgewoonten veranderen

Veranderingen aanbrengen in je eetgewoonten is vaak de sleutel tot blijvend gewichtsverlies. Leer de uitlokkende factoren herkennen die jou tot eten aanzetten.

Traag maar gestaag gewichtsverlies

Een dieet dat traag maar gestaag gewichtsverlies beoogt is het meest efficiënt. Als je een sterk caloriebeperkend dieet volgt met snel gewichtsverlies tot gevolg, zal je als je stopt met diëten last krijgen van het zogenaamde jojo-effect. Als je weer een normaal eetpatroon aanneemt, zal je lichaam die calorieën zien als extra’s en als vetten in je lichaam opstapelen.

Plan voor na het dieet

Ieder goed dieet moet ook op de proppen komen met een plan voor wat je moet doen na je dieet. Bij diëten die dit niet doen, is het risico dat de kilo’s er terug aanvliegen veel groter.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *