hit counter
header

90/10-dieet

Het 90/10-dieet werd ontwikkeld door voedingsdeskundige Joy Bauer. De basis van het dieet is dat als 90% van je voeding gezond is, die andere 10% best ongezond mag zijn. Het dieet richt zich op mensen die het erg moeilijk vinden enkel gezond en verantwoord te eten. Af en toe mag je dus zondigen en iets eten dat je heel lekker vindt.
Het dieet staat beschreven in het boek ‘The 90/10 Weight loss plan’. Dit boek staat vol met gezonde caloriearme recepten, voor drie verschillende dagelijkse calorie-innamen: 1200, 1400 en 1600 calorieën.

Voordelen

Het dieet is gemakkelijker vol te houden doordat je af en toe nog van je favoriete voedsel mag genieten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Nadelen

Sommige mensen kunnen geen maat houden als ze hun favoriete voedsel voorgeschoteld krijgen, terwijl dit in het dieet moet passen. Als je bijvoorbeeld een dag koekjes van 300 calorieën gegeten hebt, en je volgt  het plan van 1600 calorieën, dan heb je nog slechts 1300 calorieën te verdelen over de rest van de dag.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *