hit counter
header

Herken de valse afslankproducten

Je hebt ze vast wel al eens in de tijdschriften gezien, advertenties die een of andere miraculeuze oplossing die je in no time van je overgewicht afhelpt aanprijzen. De meeste van deze afslankproducten zullen zeker niet helpen. Maar hoe kan je ze herkennen?

“Verlies gewicht zonder dieet of lichaamsbeweging”

Dit is gewoonweg niet mogelijk. Om te vermageren, moet je meer calorieën verbranden dan je er gebruikt. Een dieetoplossing of product dat beweert dit te kunnen, is pure bedriegerij.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

“Verlies gewicht en eet toch zoveel je wilt van je favoriete voedsel”

Was dit maar waar! Zoveel eten als je wilt van eender welk voedsel kan ertoe leiden dat je aankomt  in gewicht. Zeker als het product claimt dat je vette, gesuikerde, calorierijke voeding kan blijven consumeren.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

“Verlies blijvend gewicht! Ga nooit meer op dieet!”

Zelfs als een afslankproduct je helpt iets meer gewicht te verliezen als aanvulling op je dieet, zal het niet blijven werken van zodra je met het product stopt. Blijvend gewichtsverlies kan je alleen maar waarmaken door je eetgewoonten permanent te veranderen.

“Blokkeer de opname van vet, koolhydraten of calorieën!”

Een geneesmiddel als Alli blokkeert een zeer kleine hoeveelheid vetten en voorkomt dat het geabsorbeerd wordt door het lichaam, maar er bestaan geen afslankproducten die kunnen voorkomen dat je lichaam vetten, koolhydraten of calorieën absorbeert. Al deze claims zijn dus vals.

“Verlies 15 kilo in 30 dagen tijd!”

Tenzij je obesitaschirurgie ondergaan hebt, is het onmogelijk een halve kilo per dag af te vallen. En als het al mogelijk was, zou het uiterst ongezond zijn. Meer dan 1 kilo per week verliezen is al erg ongezond.

“Iedereen kan hiermee gewicht verliezen”

Iedereen die gewicht verliest en niet terug aankomt, heeft een manier gevonden die voor hem/haar werkt. Wat precies wel en niet werkt, is echter persoonlijk.

“Verlies gewicht met deze mirakelcrème of -pleister”

Er bestaan geen producten die je op je huid kan aanbrengen en die je zullen helpen te vermageren.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *