hit counter
header

Spuiten en slikken met het HCG dieet

Ik vind het altijd heerlijk om een omstreden dieet te bespreken. Bij het bepalen van het volgende onderwerp was mijn dag dan ook al direct geslaagd.

Ik wil het vandaag namelijk hebben over een dieet waarbij de afvaller zijn gewicht kwijt probeert te raken door middel van injecties met het HCG hormoon. Afvallen door een aantal simpele injecties en een streng dieet van maximaal 500 calorieën: Het HCG dieet!

Moeten we ons dan allemaal maar gaan injecteren met het HCG hormoon? Doe maar niet. Het werkt niet.

Hoe onderzoek bij jongetjes leidde tot het HCG dieet

Om het dieet te begrijpen moeten we terug naar de jaren ’50. De Britse endocrinoloog Albert Theodore William Simeons deed vooruitstrevend onderzoek bij jongetjes. Hij had het voordeel van een statige naam en ongetwijfeld een indrukwekkende baard.

In 1954 publiceerde hij zijn ‘meesterwerk’ Pounds & Inches – A New Approach To Obesity. Het antwoord op overtollig vet en dikke mensen.

Het boek publiceerde hij natuurlijk niet zonder voorkennis en gedegen onderzoek. Hij had jarenlang onderzoek gedaan naar jongens die niet in de puberteit kwamen. Hun testikels ontwikkelden zich niet en ze waren dik, door een overdadige eetlust. Niet leuk voor die jongens.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Het HCG dieet en hormonen

Nu komt het rare gedeelte. Hij behandelde ze, met succes, door het HCG hormoon in te spuiten. Dit hormoon won hij uit de urine van zwangere vrouwen. Het lijkt op het mannelijke LH hormoon, dat de testikels stimuleert om testosteron aan te maken.

Het vermoeden is daarnaast dat het Humane Chorion Gonadotropine (HCG) ingeschakeld wordt tijdens de zwangerschap van een vrouw. Dit houdt in dat ze haar eigen vetreserves gaat aanspreken om te voldoen in haar energiebehoefte. Er blijft zo meer energie beschikbaar voor de foetus.

Genoeg over hormonen.

Door de injecties vielen de jongens af, werden ze energieker en kwamen ze alsnog in de puberteit. De conclusie die Simeons trok was dat het HCG hormoon mensen laat afvallen. Het HCG dieet was geboren!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Afvallen met 500 calorieën

Het volgende trucje was heel slim. Hij stelde een dieet op waarin mensen maar 500 calorieën per dag mochten eten. In combinatie met een kuur vol met injecties van 3-5 weken leverde het gewichtsverlies op.

Het HCG dieet is een aantal jaar geleden verboden in veel Europese landen. Dit is niet onterecht. De methode is al meermaals neergehaald door erkende wetenschappelijk specialisten. Om de illegaliteit te vermijden wordt er tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van HCG pillen.

Ik heb het vermoeden, maar dat ben ik, dat de mensen ook zonder de injecties afgevallen zouden zijn. Simeons wijst echter op een verbeterd humeur, waardoor het dieet gemakkelijker vol te houden is. Er zijn echter ook andere, minder schadelijke, manieren om een beter humeur te krijgen.

Het aanpassen van je voedingspatroon is een zeer goede optie. Ik heb het al vaker aangehaald, maar permanent afvallen kan alleen met blijvende veranderingen in het voedingspatroon.

Gezond afvallen met het eboek Vet Verbrand Geheimen

De veranderingen die je moet maken om af te vallen richten zich op het verhogen van de eiwitconsumptie en het verlagen van het suikergehalte:

  • Je zult meer energie hebben
  • Wekelijks gewicht verliezen
  • Meer spiermassa opbouwen
  • Veel vet verbranden!

De tips en trucs om dit te bereiken vind je in het eboek Vet Verbrand Geheimen. Dit digitale boek behandelt alle aspecten rondom de strijd tegen de overtollige kilo’s. Het gaat in op het fysieke aspect, zonder het emotionele aspect te vergeten.

Afvallen zal leiden tot een beter humeur en meer energie, maar dat heeft meneer Simeons al bewezen met het HCG dieet.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en vermakelijk? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *