hit counter
header

Pilates Afvallen: Waarom het werkt & Hoe je het doet

Vandaag gaan we het hebben over Pilates Afvallen.

Misschien hebben sommigen van jullie er al over gehoord? Pilates is in ieder geval helemaal in! Het is erg goed voor je lichaam. Je wordt er namelijk sterk en soepel van.

Wat de meesten niet weten is dat Pilates een zeer effectieve manier is om snel af te vallen.

Pilates is voor iedereen die actief bezig wil zijn met het lichaam. Het is een training waar je actief je lichaam zal verkennen. Lichaam en geest staan daarbij centraal. Ademhaling is ook erg belangrijk. Na een goede training voel je gegarandeerd op en top.

Pilates helpt bij spieropbouw terwijl je gewicht verliest. Het verbeterd je houding, bevordert een langfiguur, en houdt je ‘energized’ en geinspirireerd. Dat alles tegelijkertijd! Pilates heeft alleen in VS al meer dan 10 miljoen volgers.

Pilates voor weight loss

Dankzij het focussen op belangrijke spiergroepen tezamen met langzame opgebouwde bewegingen, is Pilates een erg populaire weight loss training. Veel mensen verliezen succesvol gewicht door Pilates omdat zij meer bewust worden van hun lichaam en zij daardoor hun lichaam beter behandelen en betere voedselkeuzes maken.

Meer spieren = meer calorieën verbrand

Het creëren van spiermassa is een van de beste manieren om calorieën te verbranden. Pilates is krachttraining. We werken met weerstand om zo spieren te trainen. Door het gebruik van apparatuur bij Pilates worden de spieren meer belast en kunnen we kracht opbouwen.

Slanker lijken…

Een van de beste manieren om slanker te lijken en te voelen is om een goed postuur te krijgen. Pilates helpt je daarbij! Niet alleen bij je buik maar ook bij je rug. Door het bevorderen van een optimale rug verbetert de circulatie in je lichaam.

De sterkere spieren in je rug gaan helpen je bij een goede stofwisseling, daarnaast sta je weer mooi rechtop wat je automatisch slanker doet lijken en het verbeterd gegarandeerd ook je zelfverzekerdheid. Pilates is ook zeer effectief om buikspieren te trainen en een platte buik te krijgen. Die spieren die je door Pilates krijgt helpen je om een betere darmwerking te krijgen en daarnaast voorkom je veel blessures.

Keuken inspiratie…

Al de voordelen van Pilates gaan je een bewuster en zelfverzekerder mens maken. Je zal sterk en rechtop staan, je sterker voelen en een struike buik hebben. De focus op je lichaam zal ook leiden tot een minder ongezond eetpatroon. Je zal nu 2 keer nadenken wat je wel en niet gaat eten. De verbetering die je voelt in je lichaam zal je steeds meer motiveren om gezonder te leven. Je zal meer respect dan ooit hebben voor je lichaam en dat zich vertalen in wat je voor jezelf kookt.

Cardio…

Er is geen Pilates zonder ouderwetse cardiotraining. Het combineren van cardiotraining met Pilates zorgt ervoor dat je nog sneller gewicht verliest. Je hebt voor cardiotraining geen speciale apparaten nodig. Zelf geniet ik van hardlopen en zwemmen.

Pilates is er voor iedereen die actief bezig wil zijn met het lichaam en graag wil afvallen.

Voor meer informatie over Pilates en afvallen, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *