hit counter
header

Ab King Pro | Niet de Professionele Koning van de Buikspieren

Ik genoot altijd ontzettend van de reclames van de Ab King Pro. De middagzendtijd op de commerciële zenders werd vroeger steevast gevuld met sportende mensen, die binnen een week een sixpack kweekten met de Ab King Pro.

Het waren bedenkelijke reclames van Tellsell die ik, als jonge student, tot in den treurnis voorbij zag komen. Tevreden gebruikers toonden hun gespierde lichamen. Natuurlijk een prachtige belofte en een prachtig vooruitzicht.

Natuurlijk wil jij weten of de Ab King Pro voldoet aan de verwachtingen die in de reclames worden gewekt. Krijg je een mooi wasbordje en verbrand je vet?

De Valse Beloftes van de Ab King Pro

De Ab King Pro is een fitnessapparaat dat ruim een decennium geleden op de markt kwam en zich richt op het versterken van de rechte en schuine buikspieren.

De rechte en schuine buikspieren zijn van groot belang in het trainen van een wasbordje. Twee dingen moet je niet vergeten als je gebruik wilt maken van de Ab King Pro. Je zult altijd:

1. een laag vetpercentage moeten hebben, om de spieren zichtbaar te maken.
2. andere spiergroepen moeten aanboren om de lichamelijke balans te bewaren.

Door elke dag 3-10 minuten oefeningen te doen op het apparaat beweren de makers dat jij een prachtig wasbordje krijgt. Deze training zou gelijk staan aan 30 minuten sit-ups op de grond – dat heb ik nog nooit volgehouden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Wat je krijgt bij de bestelling van de Ab King Pro

Wanneer je de Ab King Pro bestelt, kun je gebruik maken van de volgende specificaties:

• De zwaarte van de training is op te voeren
• De bekleding is gemakkelijk schoon te houden
• Het apparaat is gemakkelijk in te klappen
• Het apparaat wordt geleverd met een instructie DVD

Met name de DVD is natuurlijk van groot nostalgisch belang.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Sterkere buikspieren met de Ab King Pro?

De vraag die op jouw lippen ligt is natuurlijk: Werkt de Ab King Pro? Ja en Nee. Ik kan daar niet een eenduidig antwoord op geven. Het hangt namelijk af van een drietal factoren:

1. instelling
2. vetpercentage
3. extra oefeningen

Het hangt allemaal af van jouw instelling. Indien je elke dag de discipline hebt om 10 minuten te trainen en ook nog de discipline hebt om een laag vetpercentage te kweken – door het uitoefenen van een duursport – dan zul je merken dat bepaalde buikspieren zichtbaarder worden.

Het blijft echter een eenzijdige workout. Het is helaas niet zo mooi als de TellSell reclames beloofden. Door te trainen met de Ab King Pro krijg je niet de garantie op een strakke buik.

Je kunt het vergelijken met een fitnessapparaat voor je buikspieren. Wanneer je in de fitnessruimte jouw buikspieren gaat trainen, dan gebruik je meerdere oefeningen en meerdere apparaten.

Een goed fitnessapparaat is een crosstrainer. Een crosstrainer is ideaal om je conditie te verbeteren en voor het verbranden van vet. Kijk hier voor informatie over het kopen van een crosstrainer.

Afvallen doe niet met de Ab King Pro, wel met het e-boek

In veel gevallen zul je op dit blog gekomen zijn, omdat je wilt afvallen. In dat geval is de Ab King niet het apparaat dat je wilt hebt.

Sporten is van groot belang en sterke spieren en deze spieren zorgen voor een verhoogde vetverbranding, waardoor je sneller afvalt. Maar er zijn ‘betereoefeningen en sportactiviteiten die je daarbij kunnen helpen.

Het e-boek Vet Verbrand Geheimen bespreekt de beste sporten om blijvend af te vallen en geeft je tips om de motivatie te vinden in de donkere uithoeken van je bank.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *