hit counter
header

Acupunctuur: afvallen met naaldjes | niet het antwoord op alles

Iedereen heeft een beeld bij acupunctuur. Afvallen is wellicht niet de eerste gedachte die deze naalden bij je oproepen. Ik dacht direct aan Chinese mensen met naalden over hun gehele lichaam, met als doel te ontspannen en met als doel blessures te verhelpen.

Ik heb zelf ooit een vorm van acupunctuur laten toepassen. Mijn rechterkuit zat compleet vast, de spieren trokken samen en ik kon niet meer sporten. Overbelasting. Mijn vaste fysiotherapeut heeft toen acupunctuur toegepast. Na de tijd, totale ontspanning van de spieren. Dunner werd ik er echter niet van.

Tijd om de methode van de wijze Oosterse mannen onder de loep te nemen.

Acupunctuur: afvallen met levensenergie

In het kort de geschiedenis van acupunctuur. De methode is meer dan 2500 jaar oud en heeft een sterke connectie met de Chinese filosofie. De achterliggende gedachte zal ik niet helemaal uitleggen, maar acupunctuur is de traditionele behandelmethode om de levensenergie te bevorderen en ziektes op te sporen en te verhelpen.

Het is 2500 jaar oud en de laatste jaren heeft de Westerse beschaving ontdekt dat het kan bijdragen aan het verliezen van lichaamsgewicht. Natuurlijk hebben wij niks met die zweverige termen – balans, chi, meridianen en qi die behoren bij acupunctuur. Afvallen, dat willen we horen!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Hoe kun je met acupunctuur afvallen

Hoe kun je dan met acupunctuur afvallen? Ik hoor de vraag oprijzen in de meridianen van jullie levensenergie. De gedachte is heel simpel. Door regelmatig lek geprikt te worden bereik je 3 voordelen:

  1. Je bedwingt de trek naar vet en zoetigheden
  2. Je verhoogt jouw energie
  3. Je verbetert de stofwisseling

Het wordt daarom aangeraden om acupunctuur te combineren met een dieet. De lastige punten van diëten – het gebrek aan energie en de honger naar vet en zoetigheden – vang je op met een acupunctuur behandeling.

Door een behandeling met acupunctuur komt je bloedsuikerspiegel in balans – dat beweren de wijzen uit het oosten. Het voordeel van een stabiele bloedsuikerspiegel is het wegblijven van de honger naar vet en zoetigheden. Je gaat dus minder snel in de fout.

Doordat je meer energie hebt kan je meer gaan bewegen en val je meer af. De verbeterde stofwisseling zorgt er daarnaast ook voor dat je de voedingsstoffen sneller afvoert en minder snel dik wordt. Het klinkt allemaal geweldig!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Accupunctuur en afvallen: de controverse

Helaas is er nog altijd veel controverse rondom acupunctuur. Afvallen met deze methode is ook niet wetenschappelijk bewezen. Ik geloof zeker dat de behandeling kan bijdragen aan het moraal van de afvaller.

Het zal wellicht ook de trek naar vet en zoetigheden laten afnemen, maar als je exact hetzelfde blijft eten zal je niet afvallen. In combinatie met een dieet zal je waarschijnlijk gewicht verliezen en zorgt de acupunctuur ervoor dat je het beter vol kan houden.

Maar je weet hoe ik over diëten denk: tijdverspilling.

Je valt niet af met acupunctuur

Ik stelde de vraag: kun je door acupunctuur afvallen? Het antwoord is simpel: nee. Afvallen kan met een dieet. Permanent afvallen doe je door het veranderen van je voedingspatroon.

Ik heb al vaker aangegeven, maar het veranderen van je voedingpatroon; door het uitbannen van simpele suikers en het toevoegen van eiwitten kan je op een verantwoorde manier afvallen.

Gezond afvallen door permanente veranderingen

Het is de manier om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Binnen de kortste keren zul je dezelfde resultaten boeken als met acupunctuur wordt beweerd:

  • Meer energie
  • Geen trek in ongezonde voeding
  • Betere stofwisseling

Het zijn wetenschappelijk bewezen resultaten. Resultaten die niet gebaseerd zijn op een methode van 2500 jaar oud. Wil je meer weten over verantwoord en blijvend afvallen?

Bestel dan het eBoek Vet Verbrand Geheimen. In ruim 100 pagina’s worden alle facetten van verantwoord afvallen besproken.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *