hit counter
header

Waarom afslankproducten niet helpen?

Stop met afslankproducten. Dit is puur bedrog. Afslanken lukt niet door een enkel product. Afslanken is een lifestyle en vereist toewijding en discipline.

Afslankproducten worden op allerlei manieren aan de man gebracht. Verkocht als maaltijdvervanger of als magische thee. Ze komen in veel variaties en zijn ook in de supermarkten verkrijgbaar. Ook de supermarkt ziet er blijkbaar big business in.

De afslankproducten die daar worden aangeboden zijn alleen bedoeld om geld aan je te verdienen. Deze producten zijn nooit door wetenschappelijk studies bewezen als effectief.

Voorkom frustratie en ongenoegen…

Kopers zijn vaak echt wanhopig en worden vaak het slachtoffer. Zij zoeken hun heil in deze afslankproducten. Dit leidt uiteindelijk tot grote frustraties en ongenoegen. Soms zelfs tot depressies.

Een magisch middel bestaat niet…

Maar lieve mensen, verandering kan je alleen zelf bereiken. Er is geen magisch middel op de markt die ervoor zorgt dat je in een week slank bent. Alleen als jij moeite wil doen om af te vallen, gaat dit artikel je op weg helpen.

Afslankproducten richten op de korte termijn

Zoals je weet zijn afslankproducten in allerlei variaties verkrijgbaar. Het is de vraag of deze producten echt effectief zijn om af te vallen. De meeste producten zijn bedoeld om geld uit je zak te kloppen. Waarom zeg ik dat? Het is heel simpel. Afslankproducten zijn bedoeld voor de korte termijn afvaller.

Kies voor levenslang slank…

Het is onmogelijk, vaak ongezond en financieel niet haalbaar om de rest van je leven je te beroepen op kunstmatige afslankproducten. Daarnaast ga ik ervan uit dat je niet tot je dood je energie uit maaltijdvervangers wilt halen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Afslankproducten zijn altijd lifestyle-afhankelijk

Als je niet je manier van leven veranderd kun je nog zo veel afslankproducten gebruiken, het zal helaas geen resultaat opleveren. Bovendien kun je heel goed zonder afslankproducten afvallen. Vaak nog beter. Het enige wat je moet doen is je lifestyle en je eetgewoontes aanpassen.

Met wat kennis en motivatie gaat het ook jou lukken om zonder afslankproducten makkelijk af te vallen. Dit is wat je moet doen. Laat afslankproducten voor wat ze zijn. Alleen je portemonnee zal er dunner van worden.

Begin bij jezelf…

Is het niet geweldige gedachte dat je eigenlijk niets nodig hebt om af te vallen? Onthoud goed dat er geen belemmering zijn. Iedereen kan afvallen. Je moet alle twijfels overboord gooien en geloven dat jij kan afvallen zonder bijproducten. Zelfs zonder calorieën te tellen. Ja…je hoort het goed!

Vermijd koolhydraten…

Wat moet je doen is het volgende: kies voor een koolhydraat-arm dieet. Elimineer brood en ongezonde koolhydraten. Koolhydraten zijn suikers. In de meeste Westerse landen krijgen we ongezonde hoeveelheden koolhydraten binnen. De enige koolhydraten die je zou moeten eten komen uit fruit en groenten. Daarnaast moet je veel proteine eten. Kies voor mager vlees, zoals rosbief, kip, kalkoen en vis. Ook kun je proteine halen uit tofu, yoghurt en noten.

Heb je iets te melden of heb je vragen? Laat het ons weten door een bericht achter te laten.

Wil je meer weten over afvallen en het koolhydraat-arm dieet? Lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

1 Reactie op Waarom afslankproducten niet helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *