hit counter
header

Afvallen bij Je Buik? Belangrijke Info Voor dat Wasbordje

Vandaag gaan we het hebben over afvallen bij de buik.

Als je dit leest, stoort waarschijnlijk die buik ook jou. Dan is het goed dat je ons hebt gevonden! Je kan namelijk ook met een strakke buik door het leven.

Het zal je bovendien een gezonder mens maken. Wist je namelijk dat mensen met te veel buikvet een verhoogde kans hebben op diabetes, hart- en vaatziekten en andere chronische problemen.

Al met al dus een extra reden om dat buikvet eraf te branden!


In het Eboek Vet Verbrand Geheimen leggen wij stap voor stap uit hoe je van je buikvet afkomt. Hier vind je alvast een voorproefje.

Afvallen Buik

Het is belangrijk dat we ingaan op waarom sommige mensen een te dikke buik hebben. Bij jonge vrouwen wordt vet vaak opgeslagen rond de heupen, onderbuik en billen. Bij mannen en oudere vrouwen zit het vet voornamelijk rond de buik en borsten. Op deze plekken zit dus vaak het meeste vet.

Vet neemt toe als je meer energie binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Het lichaam slaat dat vervolgens op, zodat je in tijden van tekort alsnog energie over hebt.

In veel westerse landen is eigenlijk nooit sprake van een tekort, waardoor het lichaam eigenlijk steeds dikker wordt. Wat vooral een oorzaak is van buikvet in deze landen is alcohol, frisdrank, brood en fast food.

Het is niet moeilijk om van een strakke buik te krijgen. Belangrijk is om je eetgewoontes aan te passen. Daarnaast helpt het om meer te sporten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Buikspieroefeningen?

Veel mensen denken dat je door buikspieroefeningen ook vet verbrand. Dat is niet waar!

Als je dus een strakkere buik wilt hebben, moet je echt naar je dieet kijken. Wel is het zo dat je door buikspieroefeningen de juiste spieren traint voor een mooi resultaat.

Als je 20 kilo overgewicht hebt of meer, ook al doe je iedere dag gedisciplineerd buikspieroefeningen, zul je wel sterkere buikspieren ontwikkelen maar worden ze nog steeds door vet bedekt. Dit vet krijg je niet zo maar weg.

Er is geen snelle oplossing…

Hoe kom ik nu van mijn dikke buik af? Het eerste wat ik wil zeggen is trap niet in de reclames die je adviseren allerlei apparatuur aan te schaffen.

Deze reclames op TV hebben vaak een zogenaamde snelle oplossing om buikvet weg te krijgen, zoals met behulp van een trilband om je middel. Vaak zie je allerlei mooie mensen leuk en gemakkelijk buikspieroefeningen doen. Ook wordt er gesuggereerd dat zonder de apparatuur je last krijgt en je snel wilt opgeven. Vervolgens komt er een mooi verhaal met nog meer voordelen. Dit is vaak allemaal bedrog om jou die nieuwe apparatuur te verkopen.

Je kunt mij geloven dat het geheel overbodig is en het je niet gaat helpen om van je buikvet af te komen. Als je echt van die dikke buik af wilt, lukt het je door goed naar onze tips te luisteren.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Dieet?

Wat wij aanraden is een dieet zonder koolhydraten voor het snelste resultaat. Meer daarover kun je vinden in de vorige artikelen en in het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Waar het in het kort op neer komt is brood compleet elimineren uit je dieet. Daarnaast moet je zoveel mogelijk eiwitten en goede vetten eten.

Toegestaan is dus o.a.: vis, vlees, groenten, fruit, yoghurt, noten, peulvruchten. Kortom een heel gezond alternatief. Uitgebreide informatie over het dieet lees je in het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Een belangrijk voordeel van het dieet dat wij aanraden is dat het erg makkelijk is en dat je snel een nieuw eetpatroon ontwikkeld. Je weet ook precies wat je wel en niet mag eten. Je hoeft niets te tellen of te wegen. Je hoeft niet allerlei dure voedingssupplementen aan te schaffen. Daarnaast zul je merken dat je makkelijk en snel afvalt.

De eiwitten die je tijdens het dieet opneemt, helpen je een verzadigd en goed gevoel te geven. Het belangrijkste bij dit dieet en bij vele diëten is discipline. Je moet consequent blijven en niet je voedingspatroon veranderen door je te verleiden door ongezonde snacks.

Overgewicht is vaak de oorzaak van het soort voeding die je binnenkrijgt en daarna speelt pas de hoeveelheid een rol. Als je zin hebt in een tussendoortje, kies dan voor een glas water en een stuk fruit.

Door dit dieet verlies je al snel vet rond je buik, wat bijdraagt aan een mooi figuur. Daarnaast zul je zien dat dit dieet ook een positieve werking heeft op je huid en dat je huid strak blijft.

Cardio?

Door cardio kun je extra snel het buikvet doen verdwijnen. Het blijft dus belangrijk om veel te sporten. Zo voorkom je dat je spieren verslappen en verbrand je nog exta vet.

Sporten helpt dus het afvalproces te versnellen en je zult zien dat je snel resultaat behaalt.

Wil je snel afvallen? Denk dan aan een conditiesport, zoals hardlopen, fietsen, spinning en andere cardiotrainingen.

Sporten draagt namelijk bij aan een versnelling van het afslankproces. Sporten zorgt ervoor dat je vetreserves worden verbruikt en bovendien brengt het de hormoonhuishouding weer in balans.

Je kunt in principe kiezen uit allerlei sporten, zoals zwemmen, hardlopen, fitness, yoga, voor iedereen zit er wel iets bij.

Sporten niet leuk vinden is geen excuus bij het afvallen.

Een strakke buik krijg je alleen door toewijding, de juiste voeding en trainen.

Voor meer tips kijk je in het e-boek Vet Verbrand Geheimen.

Vergeet dit boek niet te lezen.
Klik hier voor het Eboek

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *