hit counter
header

Soms gaat het om meer dan afvallen..|afvallen forum|

Vandaag heb ik nagedacht over een beste vriend en zijn ervaringen bij het afvallen.

Aangezien hij met succes veel gewicht heeft verloren en het grootste deel van zijn afvaldoelen heeft behaald, wil ik iets met jullie delen.

Een paar jaar geleden had ik niet durven dromen dat hij nooit meer een stap wilde zetten in de McDonalds en Burger King. Eigenlijk is hij altijd te dik geweest.

Hij schuilde onder het argument dat het genetisch was, aangezien zijn moeder ook zwaar overgewicht had. Toch heb ik dit argument nooit geloofd of willen accepteren.

Toen zijn moeder is overleden aan een hartinfarct, waarschijnlijk het rechtstreekse gevolg van haar overgewicht, is hij dag en nacht veranderd.

Afvallen Forum

Een korte tijd na haar overlijden heeft hij zijn leven drastisch veranderd om te gaan afvallen. Hij is bijna 40 kilo in een jaar verloren. Dat is 10 kilo per kwartaal. Zonder operaties en allerlei ingrepen. Je zult je misschien afvragen, hoe dit hem is gelukt? Dat ga ik je straks uitleggen.

Ik heb hem destijds geïntroduceerd aan een dieet waar ik over schreef en waar ik oprecht in geloofde. Blijkbaar was het overtuigend genoeg om hem zo ver te krijgen het te proberen voor een periode van 3 maanden. Wat heb ik hem geadviseerd?

Koolhydraat-arm dieet…

Eigenlijk een hardcore koolhydraat-arm dieet dat veel overkomt met het paleodieet. Ik heb uitgelegd in simpele woorden, net zoals in vorige artikelen, dat granen een serieuze boosdoener is in onze samenleving. Het is een gevaarlijke suiker en dikmaker, afgezien van fastfood.

Ik vertelde hem dat hij niet bang hoefde te zijn om te weinig vezels binnen te krijgen. Probeer het maar en je zult zien dat zelfs je stoelgang verbeterd in plaats van erop achteruit gaat. Ons lichaam is namelijk helemaal niet goed geëvolueerd om dergelijke graanproducten te verteren. Daarnaast heb ik hem geadviseerd om in plaats van granen te focussen op proteine.

Zelf was hij al bewuster gaan leven, dat hielp uiteraard. Hij beweerde dat na de dood van zijn moeder hij geen fastfood meer kon zien. Ik vroeg hem waarom. Hij vertelde dat hij zich nooit echt heeft gestoord aan zijn dik zijn aangezien hij niet anders was gewend.

Zelfbeeld…

Toch begon zijn lifestyle hem steeds meer te storen en dit had erge gevolgen voor zijn zelfbeeld. Zo beschreef hij zichzelf als iemand die zich steeds vies voelde. Volgens hem had dit te maken met zijn lifestyle en zijn eetgewoontes.

Toen hij mijn dieet probeerde merkte hij dat hij bewuster ging leven, zich energieker voelde en tegelijkertijd weer van zichzelf ging houden. Juist door de nieuwe manier van leven en de nieuwe manier van eten. Voor hem was het dieet niet zo maar een dieet meer. Het was bijna iets spiritueels geworden.

Na 2 maanden na onze laatste ontmoeting dat jaar herkende ik hem niet meer terug. Hij was een ander persoon. Hij dankt mij nog elke dag voor dit dieet.

Wil je alles weten over wat dit dieet betekent voor je leven, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Heb je vragen of wil je je persoonlijke ervaring met ons delen, laat dan hieronder een berichtje achter.

Klik hier voor het Eboek

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *