hit counter
header

Is afvallen met acupunctuur effectief? Expert Onthult Kennis

Hoe raak je zo snel mogelijk die overtollige kilo’s kwijt? Het is een vraag die we onszelf vaak stellen.

Waar we de ene keer fanatiek beginnen met sporten, proberen we de andere keer weer een ander dieet uit. Het resultaat: na een paar weken haken we af en vervallen we weer in onze oude gewoontes.

Op een snelle manier gewicht verliezen is vrij lastig wanneer je het op de verkeerde manier aanpakt. Afvallen is even op de tanden bijten en doorzetten. Toch is er een methode die je kan helpen bij het afvallen. Met behulp van acupunctuur kun je zowel geestelijk als lichamelijk gewicht kwijtraken. Wil je weten hoe? Lees dan verder

Het nut van naalden in je lichaam

Je moet er wellicht niet aan denken, een paar naalden in je lichaam. Toch kan acupunctuur ontzettend fijn zijn en juist problemen, waar je het bestaan misschien niet van af wist, oplossen. Met de prikjes op de juiste plekken in je lichaam, kun je niet alleen bepaalde problemen oplossen, maar zul je ook merken dat afvallen met acupunctuur een stuk makkelijker wordt.

Bij de gedachte aan naalden in je lichaam komen vaak negatieve beelden naar boven. Misschien heb je wel plaatjes in je hoofd van enorme spelden met gemeen scherpe punten. Dit is niet zo gek, want naalden worden doorgaans geassocieerd met nare dingen. Op tv bijvoorbeeld, wordt alles uitvergroot en probeert men een ingreep met naalden zo eng mogelijk te laten lijken.

Gelukkig gaat het er bij een normale acupunctuursessie heel anders aan toe. De naalden die gebruikt worden zijn niet groot. Het zijn hele kleine speldnaaldjes waar je amper iets van voelt. Toch blijkt acupunctuur vaak effectief, vooral bij het verlagen van stress en spanning.

Acupunctuur wordt door velen gezien als een alternatieve geneeswijze. Waar het in de westerse wereld nog vrij onbekend is, wordt het in diverse Oosterse landen als de belangrijkste vorm van geneeskunde gezien. Zo wordt hier in China en Japan veel gebruik van gemaakt. Acupunctuur is al bijna vierduizend jaar oud en wordt tegenwoordig bij ongeveer een derde van de wereldbevolking toegepast. Het is dan ook niet gek dat deze geneeswijze enorm kan helpen bij het afslanken.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Het lichaam in balans

Bij acupunctuur gaat het erom dat lichaam, geest en omgeving met elkaar in balans zijn. Ze kunnen niet als losse elementen gezien worden als het gaat om ziekte, gezondheid en welzijn. Wanneer één of meerdere elementen uit balans zijn, kunnen er complicaties optreden in het lichaam. Acupunctuur is bijzonder effectief bij het herstellen van het natuurlijke evenwicht in het lichaam.

Mensen hebben verspreid over hun lichaam ongeveer 722 acupunctuurpunten, die zich vlak onder de huid bevinden. Deze punten liggen op de zogenaamde energiebanen in ons lichaam. Lichaamsenergie circuleert door ons lichaam via deze banen. Deze energiebanen worden ook wel medianen genoemd en ieder orgaan heeft zijn eigen mediaan. Wanneer we gezond zijn, is ons energiegehalte in balans.

Wanneer de balans verstoord raakt, moet de natuurlijke balans in ons lichaam weer hersteld worden. Het kan voorkomen dat het lichaam niet in staat is dit zelf te doen. In dat geval biedt acupunctuur een oplossing.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Niet pijnlijk

De fijne, dunne naalden die gebruikt worden bij acupunctuur, helpen de balans te herstellen zodat de energie weer zijn juiste doorstroom vindt. De naalden worden in de acupunctuurpunten van het lichaam geprikt, om zo deze punten te stimuleren. Niet alleen wordt je lichamelijk op die manier positief gestimuleerd, maar ook geestelijk wordt alles weer in evenwicht gebracht.

Veel mensen zijn van mening dat zo’n acupunctuursessie vervelend of zelfs pijnlijk kan zijn. Dit is echter niet het geval. Deze minuscule naalden zorgen gelukkig niet voor heftige pijnprikkels. Deze prikjes zorgen voor een kort tintelend gevoel, ook wel vergelijkbaar met een licht elektrisch schokje. Je voelt dit wel, maar pijnlijk is het niet. Zo’n sessie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het probleem.

Acupunctuur veroorzaakt chemische reacties in het lichaam, die juist pijn verminderen en biochemische reacties veroorzaken. Dit betekent een positieve boost voor het lichaam!

Gevolgen van een verstoorde energiebalans

Een verstoorde energiebalans in het lichaam kan overgewicht veroorzaken. Door een verstoring van de energiebanen kunnen bepaalde organen niet goed hun werk doen. Ze werken dan niet meer optimaal samen en daardoor kunnen blokkades ontstaan. Door een blokkade kunnen afvalstoffen en negatieve energieën niet of niet goed meer worden afgevoerd door het lichaam.

Hierdoor bestaat de kans dat het lichaam geen belangrijke en essentiële stoffen meer kan aanmaken. Het hele lichaam raakt uit balans. Dit heeft invloed op de spijsvertering en een spijsvertering die niet goed werkt, zorgt dat je gewicht toeneemt. Ook kan het zijn dat je minder snel af kunt vallen wanneer je lichaam ontregeld is.

Afslanken met acupunctuur

Met behulp van acupunctuur kun je deze energie stimuleren, afremmen of harmoniseren. Dit heeft positieve gevolgen voor de werking van de spijsvertering. De spijsvertering kan opnieuw geactiveerd worden of juist worden afgeremd. Voedingsstoffen worden hierdoor beter verwerkt en de calorieën vliegen eraf! Afslanken wordt zo een stuk eenvoudiger. Afvallen met acupunctuur kan dus daadwerkelijk een verschil maken.

Behalve het positieve effect van acupunctuur op de spijsvertering, kunnen naalden er ook voor zorgen dat je hongergevoel afneemt. Je zult dan minder trek krijgen in ongezond voedsel en je voorkomt hiermee het overmatig eten. Een extra fijn voordeel, is dat je innerlijke rust wordt versterkt en jouw wilskracht een oppepper krijgt.

Zo zie je maar, afvallen met behulp van slechts een paar naalden kan dus echt effectief zijn! Mits je daarnaast ook je voedingspatroon aanpast en voldoende beweegt.

Gezond lichaam en een gezonde geest

Lichamelijke gezondheid begint bij een goede geestelijke gezondheid. Een gezonde levensstijl werkt op den duur verslavend, zodat je steeds eenvoudiger kunt afvallen en je steeds lekkerder in je vel zit. Door acupunctuur bereik je de balans tussen lichaam en geest. Dit leidt sneller tot een fitter en slanker lichaam. Op deze manier wordt het niet moeilijk om weer die ene jurk of broek aan te trekken en shoppen wordt ook nog eens een stuk leuker!

Dus op zoek naar een ander alternatief? Probeer dan afvallen met acupunctuur of lees eerst wat andere artikelen op onze website over afvallen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *