hit counter
header

Afvallen met citroensap | Waarom kijk je zo zuur?

Ik was een aantal jaar terug helemaal fan van water met een citroensmaakje. Ik woonde in Spanje en vond het een aangename afwisseling op het gewone water uit de flessen. Tot mijn verbazing hoorde ik later dat je kunt afvallen met citroensap.

Afvallen met citroensap is een gedachte die behoort tot de wijsheden van oma. Begin elke ochtend met een bruine boterham, eet elke dag twee stuks fruit en drink groene thee. Het betekent niet direct dat het verkeerd is, maar er wordt wel onterecht veel aandacht aan besteed.

Afvallen met citroensap is namelijk een interessant trucje, het draagt slechts in zeer beperkte mate – of helemaal niet – bij aan het verliezen van kilo’s.

Afvallen met citroensap? Niet overdrijven!

Het sap van de citroenen is zuur. Veel mensen houden niet van de smaak van deze gele rakkers. Toch geloven mensen dat de zure smaak en de vitamines in het sap veel positieve effecten bevatten:

  • Versnelt het verteringsproces
  • Verbetert de stofwisseling
  • Reinigt het lichaam
  • Onderdrukt het hongergevoel

Door citroensap gaan je darmen gaan lekker hard werken en je moet sneller weer naar het toilet. In het artikel over laxeermiddel hebben we al geconstateerd dat het versnellen van het darmproces niet een gezonde en werkende manier is om af te vallen.

Je lichaam neemt de stoffen namelijk snel op en het leed is al geleden voor het je uiteinde bereikt. Citroensap is dus geen vrijbrief om ongezond te eten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Afvallen met citroensap: de rest van de ‘voordelen’

Eet je toch ongezond? In dat geval kan citroensap je lichaam reinigen. Het sap bevat antioxidanten die opstoppingen voorkomen en de maag reinigen. Het schone lichaam kan beter omgaan met voedingsstoffen, waardoor minder stoffen opgeslagen hoeven worden als vet.

Natuurlijk prachtige beloftes! Het is echter mogelijk om voordelen te vinden in elk stuk fruit. Fruit is namelijk gezond.

Afvallen met citroensap kan ook de drang om te snacken onderdrukken. Door de citroensap in te nemen krijg je veel vitaminen binnen. Het superfruit onderdrukt daardoor de drang naar ongezonde tussendoortjes.

Het versnellen van de stofwisseling kan ook een positief effect hebben op je vet. De stofwisseling wordt versneld door citroensap. Het is de reden dat afvallen met citroensap een bijdrage levert. Met een snelle stofwisseling verbrand je namelijk nog sneller calorieën.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Kan je nou afvallen met citroensap?

Ik kan niet ontkennen dat citroensap gezond is. Het biedt namelijk veel voordelen voor je lichaam. Verwacht echter niet kilo’s kwijt te raken, door elke dag een glas water met citroensap te drinken.

Ten eerste is het nimmer bewezen en ten tweede zal het effect altijd klein zijn. Citroensap is vooral een onderdeel van een gezondere levensstijl. Wil jij meer citroen innemen. Maak dan een keuze uit deze 3 mogelijkheden:

  1. Citroen met lauw warm water
  2. Ahorn & citroenmengsel, intensieve kuur
  3. Citroen bij je maaltijden

Vergeet citroensap: bestel het e-boek!

Ik raad aan om citroen in je maaltijden te verwerken. Het is de meest natuurlijke manier om te profiteren van de vitamines van de citroen. Wil je echter afvallen met citroensap, vestig je hoop er niet op.

Het is beter om citroensap te gebruiken als natuurlijk blondeermiddel, krijg je mooie blonden lokken van. Als je wilt afvallen, kies dan voor verantwoorde en blijvende veranderingen in je voedingspatroon.

In het e-boek Vet Verbrand Geheimen worden alle tips en trucs besproken voor het aanpassen van je eetpatroon voor een gezonde levensstijl zonder overtollig vet. Het is mijn voedingsbijbel en bespreekt alle essentieel punten omtrent afvallen gebaseerd op gedegen onderzoek. Niet op de adviezen van een aantal oma’s.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *