hit counter
header

Nooit Meer Afvallen met Shakes! Shake it Baby!

Het zusje van mijn vriendin kampte al jaren met overgewicht. Net als haar moeder – niet haar zus gelukkig – heeft ze een natuurlijke aanleg om dik te worden. Aanleg was een belangrijke factor voor de verklaring van haar overgewicht.

De hoofdreden bevond zich echter in haar voedingspatroon. Dit snapte ze echter niet. Jarenlang probeerde ze elk dieet op de markt. In veel gevallen hield dit in dat ze wilde afvallen met shakes. Vieze shakes.

Na de zoveelste poging heb ik haar apart genomen. Ik heb haar het e-boek Vet Verbrand Geheimen gegeven. Het was een cadeau dat in het verkeerde keelgat schoot. Ze vond het beledigend.

Na een week nam ze weer contact me mij op, om me te bedanken.

Nadelen van afvallen met shakes! De onbegonnen strijd

Afvallen met shakes is een methode die helaas nog vaak gebruikt wordt door veel afvallers. Het is vaak onderdeel van een tijdelijk crashdieet om direct succes te boeken. Er zijn echter veel nadelen aan verbonden:

  • Het resultaat is tijdelijk
  • Je mist gezonde voedingstoffen
  • Het is moeilijk vol te houden
  • Je zult je slap voelen

Afvallen met shakes is mogelijk. In veel gevallen zal de nadruk liggen op calorievermindering. Begin hier echter nooit aan (begin nooit aan afvallen met shakes). Calorievermindering heeft weinig effect, aangezien jouw lichaam zich snel zal aanpassen aan jouw gebrek aan voeding.

De energiebesparing knop gaat om en je valt weinig af. Nadien kom je echter sneller weer aan. 2 (!) van de 3 mensen komt weer aan, na het volgen van een dieet met shakes.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Afvallen met shakes met de nadruk op eiwitten

Als je toch wilt afvallen met shakes, kies dan altijd voor proteïneshakes. Eiwitten zijn een essentieel onderdeel van gezond en effectief afvallen. Shakes zijn echter niet gezond en het resultaat zal tijdelijk blijven – alleen minder tijdelijk dan simpelweg een reductie van de calorieën.

Genoeg! Afvallen met shakes moet jij gewoon niet doen. Ik zag het levende bewijs telkens op verjaardagen. De zus van mijn vriendin was soms iets dunner en vervolgens weer dikker dan ze was.

Ze belde mij een aantal maanden geleden echter op; met een dankwoord. Het e-boek Vet Verbrand Geheimen liet haar inzien dat ze ook gezond en blijvend kon afvallen.

Het gaf haar de hoop om nog eenmaal te beginnen. Ditmaal zou ze beginnen aan een permanente verandering op basis van gezonde voeding.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Stoppen met afvallen met shakes! De 5 veranderingen van mijn schoonzus

Mijn schoonzus begon vol goede moed aan haar laatste poging om af te vallen. Ze bestudeerde het e-boek en ging van start.

1. Ze gooide alle shakes de deur uit
2. Ze bepaalde wat ze wilde bereiken
3. Ze gooide alle ongezonde voeding weg
4. Ze zorgde voor een koelkast met verse en gezonde voeding
5. Ze stelde een hardloopprogramma samen

In essentie creëerde ze nieuwe gewoonten. Nieuwe gewoonten die de basis vormde voor een slank bestaan. Sommige gewoonten zijn gemakkelijker, dan andere, maar ze begon vol goede moed.

Stel doelen en meet je vooruitgang

Door te bepalen wat ze wilde bereiken, kon ze haar vooruitgang meten en kon ze toewerken naar heldere doelen. Dit deed ze zonder tijdslimiet. In eerste instantie bepaalde ze dat ze 10 kilo wilde afvallen. Hoelang ze daarover deed, maakte niet uit.

Het doel werd al snel bereikt en ze begon met andere doelen. Eén keer per week hardlopen en nog 5 kilo verliezen. Ze kreeg er lol in en de motivatie nam toe.

Ik wil jou daarom altijd adviseren om meetbare doelen te stellen, zonder een bepaald tijdslimiet. Afvallen in een week, moet jij niet willen. Blijvend afvallen kan enkel op een gestage manier.

Zelfs als jij op je streefgewicht bent, mag je niet terugvallen op je oude voedingspatroon. Als je eenmaal de nieuwe gewoonten hebt gecreëerd, dan wil je dat ook helemaal niet. Vertrouw mij maar.

Zo maak jij gezonde veranderingen in je eetpatroon

Ik hoop dat je afvallen met shakes al uit je hoofd hebt gezet. Ja? Mooi zo. Doelen stellen is leuk, maar je moet altijd ACTIE ondernemen. Alles begint met verandering op het gebied van eten en leven.

Je kunt afvallen op 3 manieren:

  1. Door te sporten
  2. Door anders te eten
  3. Door vet te laten wegzuigen

De laatste optie raad ik niet aan, aangezien het jouw probleem niet oplost. Anders eten is wel een zeer goede optie. Het is de beste optie. Jij kunt namelijk veel vooruitgang boeken met je voedingspatroon.

Hoe je dat doet? Door dit onderstaande stukje in je hoofd te planten.

Veel mensen zijn te dik, doordat ze ongezond eten. Aanleg speelt een rol, maar ongezond voedsel is meestal de hoofdreden. Ongezond voedsel is voeding met veel koolhydraten. Ons lichaam is niet gewend aan deze suikers en reageert op een natuurlijke en goede manier.

Het filtert de suikers uit de bloedbaan. Prachtig. Helaas, worden ze omgezet tot vet en word jij dik. Treurig.

Het is echter niet anders. Gelukkig bestaat er voeding die ons lichaam wel kan waarderen. Pure voeding met veel eiwitten en veel gezonde vetten worden opgenomen en omgezet tot energie. De energie wordt vervolgens weer verbrandt.

We verbranden allemaal meer dan 2000 calorieën per dag, waarom zou je dan maar 500 per dag eten voor een aantal weken? We verbranden genoeg om op een gezonde en blijvende manier af te vallen.

Is dat niet geruststellend?!

Hoe mijn schoonzus slank werd met Vet Verbrand Geheimen

Ik sprak in het bovenstaande verhaal al over Vet Verbrand Geheimen. Dit e-boek is het antwoord op overgewicht. Mijn schoonzus leeft al meer dan een half jaar volgens de regels van dit boek en is aanbeland op haar streefgewicht.

Het enige dat ze nu hoeft te doen, is te consolideren. Ze staat zichzelf toe om elke week een keer ongezond te eten, maar ze vertelde mij dat ze er niet eens meer zin in heeft.

Het e-boek was haar antwoord op overgewicht. Laat het ook jouw antwoord zijn:

Klik hier voor meer informatie:

Stop shaking!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *