hit counter
header

Afvallen na zwangerschap? Ontdek Hier Hoe

Willen jullie niet allemaal net zo snel als Angelina Jolie weer na een bevalling in een strak lijf zitten?

Kijk je ook zo vervelend naar die slappe buik? In dit artikel ga ik jullie uitleggen hoe je kunt afvallen na zwangerschap.

Als je al bevallen bent en dit leest, dan wil ik je allereerst feliciteren met je pasgeboren kindje. Een kind ter wereld te hebben gebracht is een hele opgave. Een bevalling is een zware aangelegenheid. De periode erna is ook wennen.

Zijn je borsten zwaarder geworden en houd je nog veel vocht vast? Maak je vooral niet druk! Dit is heel normaal. Voor je het weet komt het weer goed.

Ik neem aan dat jullie graag er op en top uit willen zien nu je achter de kinderwagen loopt. Draag je alweer de oude vertrouwde shirtjes en jurkjes? Toch ben je misschien niet zo blij meer met je figuur?

Vaak moet je na een zwangerschap nog best wat doen om de kilootjes te verbranden. Veel vrouwen komen gemiddeld zo’n 10 kilo aan tijdens de bevalling. Ze moeten na de bevalling dan vaak zelf nog minstens 5 kilo zien kwijt te raken.

Ik ga jullie uitleggen wat een verantwoorde manier is om zo snel mogelijk weer een mooi strak lichaam te krijgen. Ik beloof je dat jou kilootjes er weer vanaf gaan vliegen. Lees daarom goed het volgende door.

Tips om af te vallen na de bevalling

Start de eerste 6 weken rustig. Ga niet gelijk te intensief sporten en je moet ook niet allerlei diëten uit te proberen. De eerste 6 weken zijn namelijk erg belangrijk om je lichaam te herstellen.

Ga niet je lichaam overbelasten! Zorg ervoor dat je lichaam daarom genoeg rust krijgt. Probeer daarbij gezond te eten en ga langzaam aan meer wandelingen doen.

Na ongeveer 6 weken kan je lichaam weer normaal functioneren. Ook na de bevalling is het beste dieet, zo min mogelijk koolhydraten en zo veel mogelijk eiwitrijk voedsel en voedsel met gezonde vetten.

Je zult zien dat door brood te vermijden je weer snel een strak lichaam zal hebben. Dit dieet in extreme vorm is het dieet zonder koolhydraten.

Het is zeer effectief en bovendien erg gezond voor je. Als alternatief voor brood wordt bijv. aangeraden het volgende te eten: vis, kwark, salades, bonen.

Borstvoeding?

Bij borstvoeding moet je om gezond te blijven minstens 500 kilocalorieen extra per dag eten. Zolang je kiest voor gezonde voeding zul je merken dat je nog steeds goed kan afvallen.

Probeer vooral veel te genieten van je kindje. Om een sterke moeder te blijven wat erg belangrijk is voor je kind, moet je ervoor zorgen dat je niet meer dan 2 kilo per maand kwijtraakt. Dat is meer dan genoeg.

Uitgebreide tips kun je vinden in het E-Boek Vet Verbrand Geheimen.
Klik hier voor meer informatie

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *