web analytics
header

Zo kun jij afvallen zonder sporten! Eet gezond!

Wil jij graag gewicht verliezen, maar niet jezelf elke dag in het zweet werken? Houd jij simpelweg niet van sporten? Gelukkig kun je heel goed afvallen zonder sporten.

Het is een veelgehoorde fout: wanneer je wilt afvallen, dan moet je sporten. Tot geluk van veel mensen die liever op de bank een film kijken, hoef je helemaal niet actief te zijn om af te vallen.

Huh, maar, huh, je moet toch calorieën verbranden? Natuurlijk moet dat, maar daar hoef jij niets voor te doen! Hoe dat precies werkt, ga ik jou uitleggen in dit artikel.

Afvallen zonder sporten met dank aan het lichaam

Jouw lichaam beweegt zich voort op basis van calorieën. Deze calorieën/energie haalt het lichaam uit de voeding die jij tot je neemt. Helaas, nemen sommige mensen de verkeerde voeding in. Wanneer je dan te weinig energie verbruikt, zullen deze calorieën omgezet worden tot lichaamsvet.

Het resultaat is dat je dikker wordt. 1 kilo lichaamsvet bestaat ongeveer uit 7000 calorieën. Dit zegt je misschien niet veel.

Een vrouw verbrandt gemiddelde, zonder te bewegen, 2000 calorieën op een dag. De mannelijke helft van de bevolking verbrandt met 2500 calorieën per dag nog meer. Dit kan zonder extra beweging!

Door te leven verbranden we al calorieën en dus vet. Maak het leven tot jouw sport!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Afvallen zonder sporten | zo verbrandt jij lichaamsvet

Lichaamsvet wordt verbrandt op het moment dat jouw lichaam de noodzaak ziet om calorieën te halen uit de vetreserves. Het vet om je lichaam, moet je zien als een winterlaag. Wanneer er een acute hongersnood komt, dan blijf jij het langste leven!

Gelukkig hoeven wij ons in Nederland niet zorgen te maken om een acute hongersnood en is overgewicht voornamelijk een risico voor je gezondheid.

Hoe zorg jij ervoor dat je lichaamsvet gaat verbranden? Simpel, door gezond te eten!

Er is een voedingselement dat de vetopslag stimuleert en er zijn voedingsstoffen waarbij de overdadige calorieën gewoon worden afgescheiden van het lichaam. Zal ik jou een verrassende tip geven?

Vet is een voedingsstof dat bij overdaad door het lichaam wordt afgescheiden. Je wordt dus niet vet van (gezond) vet. Er bestaat ook transvet – die is wel zeer ongezond en slecht voor je lichaam.

Vet is dus niet de boosdoener! Net als eiwitten is het zelfs gezond!

Afvallen zonder sporten | vermijd deze voedingsstoffen

Jij weet nu dat gezonde vetten en eiwitten bijdragen aan het afvalproces. Er is echter ook een reden dat jij veel vet om je lichaam hebt.

Dit heeft waarschijnlijk (ik weet het wel zeker) te maken met koolhydraten. Deze voedingsstof, met suiker als bekendste variant, wordt namelijk niet afgescheiden door het lichaam.

Jouw lichaam houdt namelijk niet van suiker. Het ziet deze vorm als een bedreiging voor je gezondheid en het filtert de suikers uit je bloedbaan. De bloedbaan wordt weer mooi schoon, maar het nadeel is dat de calorieën uit de suikers opgeslagen worden als vet.

Het is een simpele conclusie, maar zo simpel is het. Afvallen zonder sporten doe je door de juiste voeding tot je te nemen.

Meer tips over afvallen zonder sporten en met sporten

Jij kent nu slechts een tipje van de sluier op het gebied van afvallen zonder sporten. In het e-boek Vet Verbrand Geheimen, vind jij nog veel meer tips en trucs om af te vallen zonder je overmatig in te spannen.

Kanttekening: Door te sporten kan je wel sneller afvallen. Dit staat ook uitgelegd in het e-boek. Lezen dus!

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met HappyHealthy Premium

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt wordt aan de hand genomen en zal week bij week digitaal worden bijgestaan je levensstijl zo te veranderen dat je gezond en slank zal zijn.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, exclusieve video’s, content, tools en nog veel meer.

Op dit moment kan je het één maand voor één euro uitproberen. Ontdek nu zijn beste en effectiefste tips:

HappyHealthy Premium Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *