hit counter
header

Blijvend Afvallen Aan De Hand Van Deze 4 Tips!

Blijvend afvallen is een aspect dat vaak wordt vergeten in de strijd tegen de overtollige kilo’s.

Ik vind dat helemaal niet raar. Ik snap best dat jij in eerste instantie de focus wilt leggen op resultaat. Je wilt afvallen, wat daarna komt is voor latere zorg.

Natuurlijk is het verliezen van overtollige kilo’s ontzettend knap en prijzenswaardig. Helaas komen veel ‘afvallers’ na het succes weer aan. Misschien niet zoveel kilo als bij de start, maar toch te veel.

Hoe kun jij nou blijvend afvallen? 4 tips!

Tip 1: Zie afvallen niet als iets tijdelijks

Veel mensen beginnen met afvallen aan de hand van een dieet. Dit is niet de strategie, die ik aanraad. Dieten zijn namelijk altijd van tijdelijke aard.

Je kunt niet de rest van je leven blijven leven op poederzakjes, shakes en eenzijdige voeding. Het is mentaal onmogelijk om lang te leven op een dieet. Iedereen zal op een gegeven moment kraken en ‘zondigen’.

Na het dieet heb je wellicht het resultaat geboekt, maar moet je het zelf weer gaan doen. Wat ga je eten? De voeding die je in eerste instantie dik maakte?

Het leidt tot mijn hoofdpunt: Blijvend afvallen begint bij een gezond voedingspatroon.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Tip 2: Blijvend afvallen? Dit moet je niet eten!

Afvallen begint altijd met voeding. Eet je niets meer, dan zal geen kilo meer aankomen. Blijf je te veel en te ongezond eten, dan kom je aan.

Het klinkt natuurlijk heel simpel als ik het zo stel. Het is echter niet simpel. Ons lichaam is een prachtige uitvinding, maar kan niet alle voeding goed verdragen. Het heeft de neiging om te reageren op bepaalde voeding.

Ik neem suiker als voorbeeld. Elk kind houdt van zoete dingen met lekker veel suiker. Er is echter een reden dat we niet de gehele dag snoep eten. Het is ongezond en het maakt ons dik.

Ons lichaam heeft namelijk een manier gevonden om suiker uit onze bloedbaan te filteren. Het insulinehormoon werkt keihard om suiker om te zetten in vet. Veilig opgeslagen in een beginnend buikje.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Tip 3: Zo kun jij blijvend afvallen met voeding!

Ik constateerde dat het ongezond is om te veel suiker te eten. Dit klinkt simpel, maar bijna alle producten in de supermarkt bevatten te veel suiker.

De producent speelt namelijk graag in op het verlangen van de consument.

Blijvend afvallen vereist echter discipline. De artikelen met veel koolhydraten moet je laten staan en je moet meer eiwitten en gezonde vetten gaan eten.

Het klinkt raar, maar van gezonde vetten wordt je niet vet. Een gemiddeld mens verbrandt namelijk genoeg calorieën om deze vetten te verbranden. In het kort raad ik je aan om de volgende producten vaker te eten:

  • Noten en zaden
  • Avocado
  • Kokosmelk
  • Eieren
  • Fruit
  • Groenten
  • Olijfolie

Het is maar een korte opsomming van producten, die ik haalde uit het e-boek Vet Verbrand Geheimen.

4. Bestel het e-boek Vet Verbrand Geheimen!

In dit digitale boek staan nog meer tips en trucs over blijvend afvallen. Het e-boek speelt in op het emotionele aspect van afvallen en behandelt ook het effect van sporten op jouw lichaam.

Alle facetten van blijvend afvallen worden besproken in meer dan 100 pagina’s.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *