hit counter
header

Waarom Afvallen met Citroensap Super Nuttig is

In deze dieetbespreking gaan we het hebben over citroensap afvallen.

Heb je van alles geprobeerd, maar ben je weinig of niets afgevallen? Probeer dan een citroensapkuur.

Je lichaam zit waarschijnlijk in overlevingsmodus en gaat nu extra voorzichtig calorieën verbranden. Het gaat zuiniger om met wat er binnenkomt. Dit komt doordat je metabolisme is veranderd.

Afvallen lukt nog steeds. Begin met een citroensapkuur maar focus op de lange termijn.

Citroensap afvallen

Afvallen door middel van deze reinigingskuur. Dat kan! Echter deze drastische kuur is niet voor iedereen weggelegd. Het is dan ook zeker niet een must om deze kuur te volgen.

Wil je in snelvaart de eerste pondjes eraf branden? Deze kuur helpt je daarbij. Ook heeft het een positieve en reinigende werking op het lichaam.

Daarnaast kan de citroensapkuur je metabolisme verbeteren. Veel diëtisten adviseren een citroensapkuur. Het is namelijk een zeer succesvolle afslankmethode.

Het is niet raar om minstens 5 kilo gewicht te verliezen in een zeer korte tijd. Hoewel dit ook afhangt van je overgewicht aan het begin van de kuur.

In het algemeen is het zo dat als je weinig overgewicht hebt, je minder afvalt dan wanneer je veel te zwaar bent. Dus hoe zwaarder je bent, hoe meer kilo’s je verliest.

Kies voor een nieuwe manier van leven…

De uitdaging zit vooral in na de kuur een gezond gewicht behouden. Je moet niet teruggaan naar oude ongezonde eetgewoontes. Op deze manier kun je je behaalde gewichtverlies gemakkelijk teniet doen.

Het is belangrijk dat je je leven en eetgewoontes zo veranderd dat je eenvoudig voor altijd op een gezond gewicht zal zijn.

Vermijd suikers…

Bevrijd jezelf van suikers, snoepgoed en ander ongezond eten en drinken. Leef voortaan zo veel mogelijk suikervrij. Een klein beetje suikers heeft je lichaam nodig. Dit moet je halen uit fruit en groenten.

Al het andere suiker moet je compleet elimineren uit je dieet. Als je hiermee bent begonnen, ben je al een eind op de goede weg. Vervolgens hebben we nog wat andere dieet- en lifestyletips voor je waardoor je gegarandeerd voor altijd een gezonder en strakker lijf kan behouden.

Meerdere kuren…

Het kan zijn dat je de na slechts de eerste kuur al voldoende resultaat hebt behaald als gaat om afvallen. Een tweede kuur is in veel gevallen echter aan te raden. Zorg ervoor dat er minstens een maand tussen de verschillende kuren zit.

Een tweede kuur helpt ook om nogmaals alle gif- en afvalstoffen op te ruimen. Een gezonder lichaam zal daarnaast een positieve impact hebben op je geest.

Wat je nodig hebt voor de kuur…

De kuur duurt 10 dagen. Wat heb je nodig? Citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Vul dagelijks een maatbeker met circa 2 liter water voor 8 glazen per dag, met 20 eetlepels citroensap en 20 eetlepels ahornsiroop en vier snufjes cayennepeper. Drink daarnaast kruidenthee en water met zout.

Tijdens de kuur hoor je niet veel last te hebben van honger. Probeer het een paar dagen uit en zie je hoe ver je komt. Mijd gedurende de kuur vast voedsel.

Heb je ervaring met deze kuur? Deel hieronder je verhaal met ons door een berichtje achter te laten.

Wil je meer weten over citroensap afvallen, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *