hit counter
header

Daarom Werkt een Dieet Zonder Koolhydraten!

‘Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… Stop met Koolhydraten!’

Vandaag hebben we het over een dieet zonder koolhydraten.Zoals je misschien al verwacht, is het te veel eten van koolhydraten een belangrijke oorzaak van overgewicht.

Het verminderen van koolhydraten heeft mijn leven een ware boost gegeven. Ik wil daarom mijn positieve ervaring graag met jullie delen. Dit dieet brengt mij ‘back to basics’, oftewel brengt mij terug naar de natuurlijke basisvoeding van de mens. Daarnaast beweeg ik eigenlijk niet meer dan voorheen. Ik merk al enige tijd dat mijn lichaam al die koolhydraten eigenlijk nooit nodig heeft gehad.


Het enige wat ik doe is: letten op de koolhydraten!

Dieet Zonder Koolhydraten

Koolhydraten = Suiker

Sommigen onder jullie weten het waarschijnlijk niet, maar koolhydraten en suiker zijn hetzelfde. Suiker is de volksnaam terwijl koolhydraten de meer wetenschappelijke term is. Suiker zorgt ervoor dat je dik wordt. Suiker in heel grote hoeveelheden is giftig voor het lichaam.

Hoe zit het dan met groenten en fruit?!

Een beetje suiker, zoals uit fruit, kan je lichaam wel gebruiken. Echter, je lichaam maakt al van nature koolhydraten aan. Alle extra koolhydraten zijn dus volstrekt onnodig, tenzij je intensief sport.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet voldoende vetten en eiwitten…

Jij weet misschien ook niet dat, in tegenstelling tot koolhydraten, je oneindig veel (goede) vetten en eiwitten (uit bijv. bonen, vlees en vis) kunt binnenkrijgen. Vetten en eiwitten zijn niet de boosdoener, maar koolhydraten!

Daarnaast is het zo dat voedingsvetten goed voor ons zijn. Er zijn slechts een paar soorten vetten die echt ongezond voor ons zijn, zoals kunstmatige vetten (margarine) en transvet. De laatste, transvet, zit in de hamburgers en friet van de plaatselijke snackbar. Echter niet alleen bij frituren ontstaan transvetten. Ook vaak bij bakken en braden! Let hier dus op.

Zorg ervoor dat je voornamelijk de goede vetten binnenkrijgt. Een paar goede vetbronnen zijn bijvoorbeeld: vis, biologische eieren, roomboter, kokosolie, olijfolie, avocado.

Er wordt vaak gedacht dat dierlijk vet slecht zou zijn en plantaardig vet goed. Dit is zeker niet waar.

Vet is noodzakelijk en veel vetten zijn goed voor je. Je lichaam kan vetten uitstekend omzetten in energie. Beschik je over te weinig vet, dan kan dat gevaarlijk zijn en ben je heel kwetsbaar. Vet is dus niet slecht voor je. Het is een van de redenen waarom mensen het lang kunnen volhouden zonder voedsel en gemakkelijk in leven blijven.

Ik heb meer tips voor je die helpen om je sterk, gezond en slank te krijgen. Je vindt alle informatie over dieeten zonder koolhydraten in het e-boek Vet Verbrand Geheimen.

Vergeet dit boek zeker niet te lezen, als je net als ik, je weer lekker wilt voelen.

Klik hier voor het Eboek

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *