hit counter
header

Hoe Je Gezond Kan afvallen? | 3 Tips |

Gezond afvallen is prioriteit voor iedereen die de pondjes eraf wil branden. Kijk kritisch naar je huidige manier van leven en of je huidige manier van afvallen. Leef je gezond? Voel je jezelf gezond? Zo niet, dan moet je extra goed dit artikel doorlezen.

Ben je iemand die houdt van lekker eten? Ben je iemand die vaak buiten eten of kiest voor thuis eten. Neem jij de tijd om te ontbijten? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen.

Vaak is het zo dat je overgewicht het rechtstreekse resultaat is van je levensstijl. Hoe eerder je bewust bent van mogelijke foute ongezonde eetgewoontes, des te meer kans van slagen bij het afvallen.

Gezond afvallen betekend allereerst bewust zijn van wat gezond en ongezond is tijdens het afvallen. Dit gaan we uitgebreid bespreken.

Als je wil afvallen is het belangrijk dat je denkt aan proteine. Het eten van minder calorieën veroorzaakt dat spieren afbreken. Om je spieren toch sterk te houden en gezond te blijven moet je daarom het nodige aan proteine binnen krijgen. Ook hebben studies aangetoond dat proteine helpt om de weerstand te verhogen en verbetert het je stressbestendigheid.

Gezond Afvallen Tips

Gezond afvallen begint met gezond ontbijten.

Sla daarom nooit je ontbijt over. Je vraagt je misschien af wat is een gezond ontbijt? Denk hierbij aan proteïnerijke voeding, zoals yoghurt of een tonijnsalade. Kies ook eventueel voor fruit en een kop koffie of een kop thee.

De eiwitten die je ‘s ochtends eet helpen je een energiek en verzadigd gevoel te geven. Ze zijn beter dan vezels aangezien het eten van vezels je alleen maar meer honger geeft gedurende de dag.

Ook heeft een onderzoek in Australie aangetoond dat mensen die veel proteine eten lagere waardes hebben van het zogeheten honger-hormoon in je hersenen, bekend als ghrelin.

Gezond afvallen betekent veel drinken.

Het is belangrijk dat je jezelf aanleert voldoende te drinken gedurende de dag. Denk aan veel water, groene thee en koffie.

Voldoende drinken zorgt ervoor dat afvalstoffen worden weggespoeld. Ook helpt het je een verzadigd gevoel te geven. Heb je dus honger of trek?

Probeer altijd eerst een glas water. Ook voordat je aan de maaltijd begint is het belangrijk dat je een groot glas water drinkt. Dit voorkomt namelijk overeten.

Tip: meer over gezond afvallen lezen maar dan in het Duits? Dat kan. Kijk op Healthyhappy.de

Gezond afvallen kan alleen als je slechte voeding elimineert.

Stop met granen en complexe koolhydraten uit brood en witte aardappels. Vooral brood is een boosdoener en dikmaker.

Ons westers dieet is helemaal niet gezond. Wij eten namelijk veel te veel koolhydraten. Koolhydraat wordt direct door het lichaam omgezet in suikers.

Hoewel het lichaam suikers nodig heeft, zijn dit niet de suikers die je moet halen uit brood. Kies dan voor gezonde suikers uit fruit en groenten.

Het spreekt voor zich dat je geen dingen in huis moet halen waarvan je weet dat je de verleiding niet kan weerstaan om het op te eten. Wees dus extra bewust van de boodschappen die je doet.

Kies de goede alternatieven die past binnen koolhydraat-arm dieet. Zorg ervoor dat je voor een maaltijd altijd de ergste honger hebt gestild door bijvoorbeeld een winterpeen te eten, een komkommer, of een kopje yoghurt.

Ben jij op een gezonde manier aan het afvallen?

Ervaar jij problemen? Laat het ons weten en laat hieronder een bericht achter.

Wil je meer weten over gezond afvallen, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *