hit counter
header

Wil jij Gezond Afvallen Zonder Dieet? Lees Hier de Stappen

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je gezond kan afvallen zonder dieet.

Heb je ook bijna elk dieet geprobeerd, maar was alles tevergeefs? Zit je weer op je oude gewicht? Heb je ook last van het vet rond je buik, benen en billen?

Gezond Afvallen zonder Dieet

Vaak gaan de eerste kilootjes er relatief gemakkelijk af, meestal tot 2 kilo, dan zul je zien dat extra lichaamsgewicht verliezen een behoorlijke opgave is.

Ook lijkt alles weinig resultaat te leveren. Ik ken deze problemen maar al te goed. In sommige gevallen, kom je zelfs weer aan na het afvallen.

Een dieet van frustratie…

De frustraties lopen op. Je hebt discipline getoond, geld uitgegeven aan dure dieeten, maar niets blijkt te werken. Merkbare verandering is helaas niet te zien. Je begint last te krijgen van het jojo-effect. Je lichaam reageert averechts op het dieet, het lijkt erop dat je nu zelfs dikker wordt dan voorheen.

Hoewel ik in mijn jongere jaren altijd een mooi slank lichaam heb gehad, ben ik op latere leeftijd erg aangekomen. Terugkijkend, begrijp ik dat de manier van leven een belangrijke impact heeft gehad op mijn gewicht.

Lifestyle…

Een stressvolle baan, weinig tijd om goed te eten. Ik sloeg bijvoorbeeld de laatste paar jaar het ontbijten geheel over. Nu heb ik gelezen dat zelfs sumoworstelaars het ontbijt opzettelijk overslaan met als doel om aan te komen. Mijn punt die ik daarom probeer te maken. Kijk allereerst naar je manier van leven!

Soms werkt een dieet niet door je manier van leven. Wellicht zou je een andere lifestyle moeten aannemen om op een gezond lichaamsgewicht te komen. Zorg ervoor dat je minder stressvol door het leven gaat. Probeer daarnaast ook voldoende te bewegen. Kies niet meer voor de scooter, auto, lift, of roltrap.

Kies voor inspanning…

Ga wandelen of fietsen naar de supermarkt, de stad of je werk. Het zal je niet verbazen dat dit soort inspanning noodzakelijk om af te vallen. Het is belangrijk dat je ook consequent probeert te sporten.

Hardrennen is een goede manier om snel gewicht te verliezen. De hoge inspanning zorgt ervoor dat de kilootjes eraf branden. Het is daarom zeker een aanrader om een aantal keer per week te gaan hardlopen.

Om het extra leuk te maken, kun je bijvoorbeeld met een vriend(in) gaan hardlopen, onderweg muziek luisteren, in een park of bosrijke omgeving rennen.

Kies voor gezond…

Het is belangrijk dat je gezonder gaat leven. Je hoeft daarbij niet per se een strak dieet aan te houden. Let er echter wel op dat je koolhydraten uit brood bijvoorbeeld vermijd.

Ga ontbijten, maar kies niet voor brood en dikmakend beleg. Hou het licht. Kies bijvoorbeeld als ontbijt een zelfgemaakte salade met bonen, zoals linzen of iets dergelijks. Daarnaast moet je tussendoortjes vermijden en het liefst 2 basismaaltijden eten.

Het is belangrijk dat je back to basics gaat. Dat betekent zo min mogelijk koolhydraten, zo veel mogelijk goede vetten en eiwitten.

In een notendop, je moet vooral de goede vetten binnenkrijgen uit yoghurt, eieren, kwark, avocado, vis e.d. Wat je niet moet doen is kiezen voor vetten die op hoge temperatuur worden verbrand. Daarnaast kun je voldoende voedingstoffen binnenkrijgen door het eten van vlees en groenten.

Voor meer informatie over tips over gezonde voeding, een gezonde lifestyle, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

1 Reactie op Wil jij Gezond Afvallen Zonder Dieet? Lees Hier de Stappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *