hit counter
header

Gezond en Snel Afvallen in een Week

Wanneer je van plan bent om gewicht te verliezen, wil je dit waarschijnlijk zo snel mogelijk bewerkstelligen. Het liefst zit je vandaag nog op je streefgewicht, maar zo werkt dit helaas niet.

Het is belangrijk dat je realistisch blijft in het stellen van doelen. Zo kun je jezelf nooit teleurstellen. Als je een paar keer bent wezen sporten, moet je niet verwachten dat je al verbetering ziet in de spiegel, want zo werkt dit niet; het heeft tijd nodig.

Het is verstandig om niet alleen meer te bewegen, maar vooral ook om je voedingspatroon aan te passen, want hier win je op korte termijn veel meer mee. Het is ook nog eens makkelijker vol te houden.

Wil je meer weten over gezond en snel afvallen in een week? Lees dan verder.

Het is haast onmogelijk om binnen zeven dagen je streefgewicht te bereiken, maar het is wel mogelijk om relatief veel gewicht te verliezen in een week op een verantwoorde en gezonde manier.

Er zijn een hoop redenen waarom je specifiek binnen een week af zou willen vallen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je volgende week een feest hebt en je nog een mooie jurk hebt liggen waar je tot vorig jaar prima in paste. Het gaat dan dus om één tot drie kilo die je kwijt wilt raken. In dit geval, is dat zeker haalbaar binnen een week.

Hoe ga je te werk?

Ten eerste is het belangrijk dat je gedurende de hele week veel water drinkt. Denk aan twee tot drie liter per dag. Dit voorkomt een honger gevoel en het vervangt andere dranken die je normaal zou drinken die minder gezond zijn.

Daarnaast kun je een week lang veel gaan bewegen om vet te verbranden, maar sla hierin zeker niet door, want wanneer je dit niet gewend bent, kun je last krijgen van vervelende blessures. Wees realistisch, en denk aan twee tot vijf kilo gewichtsverlies; dit is het gewicht dat je in een week zou kunnen verliezen.

Naast het bewegen, zul je moeten letten op het aantal koolhydraten dat je binnen krijgt. Dit is positief voor je buikvet en dit soort vet is het moeilijkst om vanaf te komen. Het afstand nemen van koolhydraten kan een lastige opgave zijn, omdat je dan pas zult merken hoeveel je het eigenlijk eet.

De meeste mensen consumeren koolhydraten bij alle drie de dagelijkse maaltijden en ook nog eens als tussendoortje, maar dit hebben we helemaal niet nodig; het zijn suikers die omgezet worden in vet.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Koolhydraten

Er bestaan verschillende koolhydraten. Deze worden over het algemeen onderverdeeld in langzame en snelle koolhydraten. Het is verstandig om met de snelle koolhydraten te stoppen, want deze geven je alleen de kortstondige energie en niet de duurzame energie.

Snelle koolhydraten veroorzaken de after dinner dips en schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Voorbeelden van producten met snelle koolhydraten zijn: vruchtensappen, brood, snoep, koekjes, cake en witte pasta.

Langzame koolhydraten zorgen wel voor de juiste voedingsstoffen. Deze kun je bijvoorbeeld vinden in appels, volkoren pasta, noten en zaden. Met deze producten kun je voldoende variëren in bijvoorbeeld salades. Zo krijg je relatief veel groente binnen en ook voldoende koolhydraten.

Als je besluit met snelle koolhydraten te stoppen, kan het zo zijn dat je last krijgt van energieverlies. Dit komt doordat we gewend zijn een groot deel van onze energie te halen uit deze suikers. Je voelt je daardoor in het begin minder fit.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Eiwitten

Naast langzame koolhydraten, is het ook verstandig om eiwitten een belangrijke plek te geven in je nieuwe eetpatroon. Eiwitten verminderen namelijk het hongerige gevoel dat je soms kunt hebben.

Het is daarom slim om dit vooral tijdens je ontbijt te eten. Ze blijven namelijk lang hangen en dat helpt je door de dag heen zonder honger te krijgen. Eiwitten zijn voornamelijk te vinden in eieren, wit vlees, zalm, biefstuk, tonijn, peulvruchten en noten. Dit zijn allemaal smakelijke ingrediënten die goed te combineren zijn.

Vetten

Mensen schrikken vaak wanneer het over vet en vetten gaat. Ze willen van hun vet af, dan moet je toch juist niet meer vet gaan eten? Wat de meeste mensen niet weten, is dat  overgewicht voornamelijk veroorzaakt wordt door snelle koolhydraten en suikers.

Natuurlijk is het belangrijk wat voor soort vetten je tot je neemt, want hier zit ook veel verschil in. Maar van goede, onverzadigde vetten zul je niet snel dik worden. De verzadigde vetten en de transvetten daarentegen wel. Deze vetten zijn vooral te vinden in industrieel bereid voedsel. Denk bijvoorbeeld aan koekjes, taart en gefrituurd voedsel.

Vetten die je heel goed tot je kunt nemen en die nog gezond zijn ook, zijn bijvoorbeeld de vetten in kokosolie, olijfolie, lijnzaadolie en walnootolie. Dit zijn allemaal natuurlijke producten en is het is maar een kleine verandering die je hoeft door te zetten; voortaan bak je niet meer in boter, maar in een van deze oliën.

Dit zorgt ervoor dat je de juiste vetten binnen krijgt, want een mens heeft nu eenmaal vetten nodig. Daarnaast kun je deze goede vetten ook vinden in vis zoals zalm, makreel en witvis. Ga dus niet alles wat vet in zich heeft vermijden, want dit is erg ongezond en het helpt je niet met afvallen.

Suikers

Ten slotte moet je rekening houden met suikers. Vaak wordt je verleid door zoetigheid of zijn fabrikanten erg slim om op de verpakking te zetten dat het product geen suiker bevat.

Als het toch zoet smaakt, is dit met kunstmatige stoffen gedaan en deze zijn niet beter dan suikers. Je moet sowieso zelf geen extra suiker toevoegen aan je eten en drinken. Probeer daarnaast producten te vermijden die zoetstoffen als aspartaam en sacharine bevatten.

Suiker is een vorm van verslaving. Het zal daarom lastig zijn om hiermee te stoppen, omdat je lichaam denkt dat je het nodig hebt. Dit is niet zo. Probeer jezelf er doorheen te slaan en op den duur heb je de zoetstoffen niet meer nodig.

Je zult merken dat veel voedsel van zichzelf al zoet smaakt, maar dat je zoveel suiker tot je nam, dat het niet meer opviel. Probeer dus met deze voedingsstoffen rekening te houden, zodat je op een gezonde manier snel kunt afvallen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *