hit counter
header

Zo Kun Jij Goedkoop Afvallen! Kilo’s Verliezen Zonder Geld

Wil jij goedkoop afvallen? Het is raar. Wanneer jij wilt beginnen met afvallen, dan ga je minder eten, maar tegelijkertijd gaan de kosten van je voeding omhoog.

Aan de ene kant is er een logische verklaring. Duurdere producten zijn vaak gezonder dan goedkope producten. Ik kan een week het avondeten regelen met een pak met 24 frikadellen van 2 euro, probeer dat maar eens met 2 euro aan fruit. Onmogelijk.

Aan de andere kant is het ronduit belachelijk. De kostenstijging is namelijk vaak niet te relateren aan een verbetering van de voeding. Het is vaak het resultaat van rare shakes en ongezonde poedertjes.

Het is het resultaat van diëten. Ik ga jou laten zien dat afvallen ook zonder overmatige uitgaven kan.

Goedkoop afvallen start in de supermarkt

De truc van goedkoop afvallen is het veranderen van je voedingspatroon – en daarmee je kooppatroon. Afvallen begint al in de supermarkt.

Wanneer je op een gezonde manier wilt afvallen, dan moet je de snacks in de schappen van de supermarkt laten staan. Natuurlijk is dat moeilijk, maar het is de simpelste truc waarop je winst kan boeken.

In de eerste plaats geef je geen geld uit aan ongezonde zakken chips of vette tijgernootjes. In de tweede plaats verwijder je een belangrijke reden van je overgewicht.

Probeer je verlangen naar ongezonde snacks te onderdrukken. In het begin kan dit moeilijk zijn en kun je deze tips uitvoeren:

  • Veel water drinken om het hongergevoel te onderdrukken
  • Neem een stuk fruit
  • Ga sporten voor een fris gevoel

Na een tijdje zal je merken dat het gemakkelijker wordt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Goedkoop afvallen door niet te vallen voor korte termijn oplossingen

Veel afvallers richten zich op snel gewichtsverlies. 5 kilo per week is het streven van de meeste mensen. DOM! Afvallen is namelijk niet een tijdelijke verandering.

Afvallen is een continu proces. Door verkeerde voeding en aanleg ben je ooit aangekomen. Deze aanleg kun je niet veranderen, de voeding wel.

Korte termijn oplossingen in de vorm van tijdelijke diëten zijn in de eerste plaats tijdelijke oplossingen voor een permanent probleem.

Ten tweede zijn ze duur. Erg duur. De producenten van diëten spelen in op de wanhoop van veel afvaller. Natuurlijk willen ze betalen voor een methode die ‘gegarandeerd’ een strak lichaam belooft.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Besteed jouw geld aan gezonde producten

Ik wil jou aanraden om je geld aan gezonde producten uit te geven. Het is een klassieke methode, maar maak op zaterdagmiddag een lijst met boodschappen voor de hele week.

Schrijf recepten uit en koop de benodigde ingrediënten. Je zult merken dat je meer geld uitgeeft aan fruit en groenten, maar de tussendoortjes laat staan.

Nog een tip: stap de supermarkt binnen met een gevulde maag. Wanneer ik veel eet voor ik de supermarkt in stap voel ik mij vet en dik. Ik moet niet denken aan chips, kroketten en snoepgoed. Ik moet bijna overgeven van de gedachte.

Bestel het e-boek Vet Verbrand Geheimen voor meer tips

Goedkoop afvallen moet natuurlijk nooit de hoofdvoorwaarde te zijn om af te vallen. Je moet gezonder willen leven – anders kun je ook gewoon stoppen met eten. Supergoedkoop.

Afvallen hoeft echter niet meer te kosten, dan je huidige uitgaven. Ik kan je verzekeren dat je zelfs minder hoeft uit te geven.

Koop producten zonder veel koolhydraten en begin met afvallen op een gezonde, verantwoorde en goedkoper manier. Voor meer tips over afvallen en sporten met een gevulde portemonnee kun je het e-boek Vet Verbrand Geheimen bestellen:

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *