hit counter
header

4 redenen waarom jij het Herbalife dieet niet moet kiezen

Het Herbalife dieet is een klassieker onder de diëten. Ik was het de laatste jaren uit het oog verloren, totdat mijn schoonzus vorig jaar met de shakes van Herbalife op de proppen kwam zetten.

Ze wilde veel afvallen binnen een korte periode. De shakes van Herbalife zijn in dat geval ideaal instrumenten om snel af te vallen op een onverantwoorde manier.

Na een korte afvalperiode is mijn schoonzus weer dikker dan ze ooit was. Ik ben daarom bang dat ik het Herbalife niet een nieuw leven in mag blazen.

Shake it! De hoogtijdagen van het Herbalife dieet

Het ontstaan van het Herbalife dieet heeft alles te maken met de Amerikaanse mentaliteit. Na het overlijden van de moeder van Mark Hughes aan dieetpillen, had de man een missie.

De missie richtte zich op het verantwoord laten afvallen van te dikke mensen met de hulp van shakes. Samen met Richard Marconi (niet macaroni) ontwierpen ze poedervormige shakes met geneeskrachtige kruiden.

De shakes van het Herbalife dieet waren een tijd populair, maar zijn de laatste jaren in populariteit afgenomen. Ik was daarom verbaasd, dat mijn schoonzus met deze methode kwam aanzetten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Je blijft jojoën met het Herbalife dieet

Natuurlijk wilde ik het niet direct afschieten, maar na 4 weken vol met poeders ben ik met haar om tafel gaan zitten en heb ik haar verteld, wat ik jou nu ook ga vertellen: ‘Begin niet aan het Herbalife dieet’:

1. Je zult blijven jojoën
2. Je moet daarnaast extra voedingssupplementen slikken
3. Je zult echt voedsel gaan missen
4. Het dieet is duur

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

De 4 nadelen van de shakes van Herbalife

1. Je blijf jojoën
Het eerste punt lijkt mij al genoeg reden om niet te kiezen voor Herbalife. Het Herbalife dieet is een bijna crashdieet. Dit betekent dat je net iets meer calorieën (1000-1200) mag innemen dan bij een crashdieet (600-800), maar het is nog steeds te weinig.

Op de lange termijn zal je het nooit volhouden en val je terug op je oude voedingspatroon. Net als elk dieet gaat het Herbalife dieet niet in op de essentie van afvallen. Afvallen is veranderen!

2. Je moet extra voedinssupplementen slikken
Het Herbalife dieet claimt een gezonde vervanger te zijn van jouw dagelijkse voedingspatroon. Een shake kan echter niet hele maaltijden vervangen. Het is onzin! Je zult dus extra vitamines in moeten nemen, wil je gezond en vitaal blijven.

3. Je mist het echte voedsel
Ik zag het gebeuren bij mijn schoonzus. De strijd is te zwaar. Elke ochtend, middag en avond zie je mensen genieten van het eten. Je kunt ervoor kiezen om bepaalde maaltijden wel mee te eten, maar dan val je minder snel af. Wel een stuk lekkerder.

4. Het dieet is duur
De prijzen voor een dieet van Herbalife liggen hoog. De website van Herbalife toont geen prijzen bij de producten, maar een shakebus kost al snel 40-50 euro. Je portemonnee valt in ieder geval af.

Val verantwoord af met het e-boek

Je merkt dat ik geen voorstander ben van het Herbalife dieet. Ik vind het onverantwoord op jezelf een periode te pijnigen. Je mag niet meer lekkere dingen eten. Je zult veel honger hebben en je komt na het dieet snel weer aan. Zonde!

Ik wil jou daarom wijzen op het e-boek Vet Verbrand Geheimen. Dit e-boek richt zich op gezond afvallen door het veranderen van je voedingspatroon. Mensen nemen zelden te veel calorieën in, ze nemen gewoon de verkeerde calorieën in.

Leer meer over gezond afvallen via het e-boek: Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

20 Reacties op 4 redenen waarom jij het Herbalife dieet niet moet kiezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *