hit counter
header

Hoe kan ik snel afvallen? Expert Onthult Methode

Er zijn veel methoden om snel gewicht te verliezen in een korte tijd. Meestal gaat dit gepaard met honger en een onverzadigd gevoel.

Als je geen ijzeren discipline hebt, dan gaat de honger er uiteindelijk voor zorgen dat je snel weer opgeeft.

Wij hebben een 2-stappen plan voor je gemaakt die je op weg helpt.

Je voorkomt honger en trek en daarnaast verbeter je je gezondheid.

Hoe kan ik snel afvallen?

Stap 1: Elimineer suikers en koolhydraten.

Het meest belangrijke is om suikers en koolhydraten te elimineren. Dit is de voeding die insuline productie stimuleert. Insuline is de bron voor vetopslag in je lichaam.

Als je insuline naar beneden gaat, dan wordt vet makkelijker uit je lichaam gehaald. Je lichaam gaat namelijk meer vet verbranden in plaats van koolhydraten.

Nog een voordeel van een lage insuline is dat je nieren het extra sodium en water uit je lichaam filteren, waardoor je je minder opgeblazen voelt en minder vocht vasthoudt.

Het is niet onmogelijk om een paar kilo af te vallen in de eerste week als je andere eetgewoontes aanneemt.

Stop met koolhydraten, verlaag je insuline en je zult zien dat je minder calorien gaat eten en dat alles zonder hongergevoel.

Een lager insuline-niveau zorgt ervoor dat je automatisch vet verbrandt.

Suikers elimineren en koolhydraten zorgt ervoor dat je insuline-niveau daalt. Je zult minder trek hebben en toch verzadigd zijn. Hierdoor ga je maximaal de pondjes eraf branden.

Stap 2: Eet proteïnes, vet en groenten.

Iedere maaltijd moet een proteinebron, een vetbron en groenten bevatten. Groenten bevat de goede koolhydraten en kun je daarom gerust eten. Als je iedere maaltijd op deze manier opstelt, krijg je automatisch de toegestane hoeveelheid gezonde koolhydraten binnen van 20-50 gram per dag.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Het eten dat je mag eten:

Vlees – rund, kip, varken, lam, etc.
Vis en zeevruchten – zalm, garnalen, kreeft, etc.
Eieren – omega 3 eieren zijn het beste

Proteine draagt het meest bij aan een verzadigd gevoel en het eten van voldoende proteins verbetert je metabolisme.

Goede koolhydraten: broccoli, bloemkool, spinazie, wortels, selderij, komkommer, etc.

Wees niet bang voor deze koolhydraten. De koolhydraten uit groente en fruit zijn toegestaan en hier word je in principe niet dik van.

Een dieet gebaseerd op vlees en groenten bevat alle vezels, vitaminen en mineralen die je nodig hebt om gezond te zijn. Het lichaam heeft geen granen nodig in het dieet!

Eet 2-3 maaltijden per dag. Als je honger hebt in de middag, probeer ook fruit en water om je verzadigd te voelen.

Vetbronnen…

Wees niet bang om vet te eten. Een dieet van weinig koolhydraten en weinig vet is niet goed voor je. Je gaat je dan snel zwak voelen en afvallen zit er dan niet in. Vet kan je dus helpen bij het afvallen.

Het meest gezonde vet om mee te koken is kokosnootvet. Het is rijk aan gezonde voedingsstoffen. Ook werkt dit vet verzadigend dan andere vetten en het je gaat je metabolisme zeker verbeteren.

Goede vetten: avocado, kokosnootolie, vis, olijfolie, kwark, yoghurt, etc.

Er is geen reden om natuurlijke vetten te vrezen. Nieuwe studies hebben aangetoond dat verzadigde vetten niet schadelijk, maar zelfs goed voor je zijn.

De enige vetten die je echt moet vermijden zijn transvetten, die vrijkomen bij frituren.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Vrije dag?

Je kan proberen om jezelf 1 dag in de week ‘vrij’ te geven, waarbij je meer koolhydraten eet. Kies bijvoorbeeld de zaterdag. Het is wel belangrijk dat je zo veel mogelijk kiest voor de betere koolhydraten. Zoals rijst, quinoa, aardappels, zoete aardappels, fruit, etc.

Maar maximaal 1 dag in de week. Als je het vaker doet zul je zien dat je geen resultaat behaalt bij het afvallen.

Als je zo nodig toch een beetje wilt valsspelen, kies dan deze dag.

Echter, je moet weten dat het zeker niet nodig is om die extra koolhyraten binnen te krijgen. Je kunt gerust zonder.

Hoe zit het met calorientellen?

Met ons dieet hoef je geen calorien te tellen zolang je maar weinig koolhydraten blijft eten en vooral kiest voor proteïnes, vet en groenten.

Sporten

Je hoeft niet te sporten om snel gewicht te verliezen. Echter dit wordt wel aangeraden om het beste resultaat te behalen.

Een optie is om 3 a 4 keer naar de fitnessclub te gaan. Doe een warming up, train met gewichten en doe strekoefeningen. Als je niet goed bekend bent met fitnessoefeningen, kun je een trainer om advies vragen.

Door training met gewichten zul je wat extra calorien verbranden en voorkom je dat je metabolisme langzamer wordt. Het laatste komt veel voor bij het afvallen.

Studies laten zelfs zien dat door weinig koolhydraten te eten, je zelfs meer spieren krijgt, terwijl je veel meer lichaamsvet verliest.

Als je gewichtheffen niet ziet zitten, doe dan wat makkelijke cardio workouts zoals hardlopen, zwemmen of wandelen.

Extra tips bij het afvallen:

Er zijn nog wat tips die je kunnen helpen om het afvalproces te versnellen. Allemaal zijn ze wetenschappelijk te verklaren.

Drink water, koffie of thee: drink je dorst weg met water. Als je houdt van koffie of thee, hier mag je eigenlijk zo veel van drinken als je wilt. Het verbetert je metabolisme namelijk.

Gebruik kleine borden of kommetjes: studies laten zien dat je automatisch minder eet op een kleiner bord. Vreemd, maar het werkt.

Slaap als een baby.Slechte slaap heeft een negatieve impact bij het afvallen. Het is daarom belangrijke dat je voldoende slaap hebt.

Voorkom stress: stress kan het hormoon cortisol versterken, waardoor je meer vet rond de buik opslaat.

Voor meer informatie over snel afvallen, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *