hit counter
header

Hulp bij afvallen | Naar welke hulp verlang jij?

Iedereen die probeert af te vallen wil graag hulp bij afvallen. Hulp van je vrienden, hulp van je familie en hulp van je collega’s. Je wilt niet thuiskomen in een huis waarin enkel ongezonde vetmakende producten in de kastjes te vinden zijn. Je wilt niet elke dag een suikerhoudende taart van een jarige collega onder je neus krijgen.

Helaas is dit vaak nog realiteit in veel huishoudens. De moeder probeert haar overtollige kilo’s te laten verdwijnen en de man koopt lekker veel zakken chips en ongezonde maaltijdpakketten.

Je komt terug van een lange dag werken. Je bent moe en je man begint aan je te trekken. Hij heeft zin in patat met mayonaise. Eén dagje zondigen kan toch wel? Je hoeft niet elke dag bezig te zijn met afvallen, toch…toch? Toe, doe nou niet zo ongezellig.

Hulp bij afvallen nodig

Natuurlijk hoef je niet altijd bezig te zijn met afvallen. Het nadeel is dat het vaak niet bij één dagje blijft. Het lichaam verlangt naar de suikers, want dat is het gewend. Het wil dat je toegeeft aan het verlangen. Je verstand fluistert nee, maar je emotie schreeuw JA.

Het gevolg is dat je weer vervalt in oude gewoontes. Hulp bij afvallen van je naaste omgeving is het minste dat je kunt verwachten als je probeert gewicht te verliezen, maar met alleen support van je naasten redt je het ook niet. Andere hulpmiddelen zijn ook van belang:

  • Hulp bij het selecteren van de juiste voeding
  • Psychologische hulp om emotioneel eten te voorkomen
  • Wetenschappelijk hulp over sporten en afvallen
Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Hulp bij afvallen van de wetenschap

Ten eerste moet je het zelf willen en degelijke hulp bij afvallen krijgen aan de hand van bewezen wetenschappelijke theorieën en betrouwbare informatie.

Ik bedoel dan niet de ongezonde diëten, die nimmer vol te houden zijn en niet helpen met het verliezen van gewicht op de lange termijn. Ik bedoel in dat geval verstandig advies over hulp bij afvallen. Boeken die de essentie van afvallen benadrukken: het permanent veranderen van je huidige voedingspatroon.

Het permanent veranderen van je voedingspatroon, naar een patroon waarbij je suikers vermijdt en de eiwitinname verhoogt is essentieel in de strijd tegen het overtollige vet. Wist je dat? Het zijn tips die je helpen af te vallen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Psychologische hulp en trucjes

Hulp bij afvallen vind je ook in de psychologische wereld. Het verlangen naar eten is een emotie die je kunt negeren. Het is moeilijk, maar je kunt het doen.

Om niet in de verleiding te komen, kan je het beste kleine gezonde tussendoortjes voorbereiden. Eet in dat soort gevallen de gezonde snacks of negeer je hongergevoel naar suiker. Door structureel je verlangen naar ongezond voedsel te negeren, zul je op termijn minder verlangen naar dit voedsel.

Het ideale boek voor hulp bij afvallen

Het eBoek – Vet Verbrand Geheimen – is de ideale hulp bij afvallen. Het boek gaat dieper in op het emotionele aspect van afvallen en reikt handige tips en trucs aan om dit te negeren en te voorkomen.

Naast de psychologische hulp biedt het ook directe tips voor een gezondere levensstijl. Het biedt dus ook hulp om gezond en blijvend af te vallen. Het biedt sporttips en voedingstips, waardoor je permanent af kunt vallen. De onderstaande link is mijn tip voor hulp bij afvallen.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *