hit counter
header

‘Ik wil afvallen! Snel, gezond en blijvend!’

Ik wil afvallen. Het is een zin die ik de laatste tijd veel vaker naar mijn hoofd geslingerd krijg. In sommige gevallen bedeesd en doordacht. In de meeste gevallen zie ik echter de paniek in de ogen van de mensen.

De kerstdagen liggen net achter ons en het nieuwe jaar komt angstvallig dichtbij. Het is een tijd waarin mensen goede voornemens bedenken. Stoppen met roken, betere financiële huishouding en gewicht verliezen. Van alle voornemens nemen de meeste mensen de woorden: ‘ik wil afvallen’, in de mond.

‘Ik wil afvallen’ is een gemakkelijke zin, maar de daad bij het woord voegen is lastig. Ik zal je uitleggen hoe jij snel, gezond en blijvend kan afvallen.

Ik wil afvallen in het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar begint en jij wil ook starten met de strijd tegen de overtollige kilo’s. Na een aantal zoekopdrachten op het internet ontdek je dat er honderden diëten zijn. Honderden diëten die beweren dat je snel afvalt. Welk dieet moet je kiezen?

Snel afvallen is één aspect van het verliezen van gewicht. Ik neem liever nog twee andere vragen mee in de beoordeling van een dieet:

 1. Is het verantwoord en gezond?
 2. Wordt je aangemoedigd om blijvende veranderingen te maken?

Deze twee vragen zijn in mijn ogen nog essentiëler dan snel afvallen. Je ziet dat het ‘ik wil afvallen’ voornemen veel vragen oproept. Welk dieet ga ik volgen? Is het verantwoord? Hoeveel kilo wil ik afvallen? Wat gebeurt er na het afvalschema?

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Ik wil afvallen met een koolhydraatarm dieet

Ik wil je graag helpen met deze belangrijke vragen door het bespreken van het koolhydraatarm dieet. Er zijn verschillende manieren om af te vallen:

 1. Minder eten
 2. Meer sporten
 3. Anders eten

Het koolhydraatarm dieet toucheert alle aspecten, maar legt de nadruk op het veranderen van het eetpatroon.

De laatste eeuwen is het voedingspatroon van de mensheid snel veranderd. We begonnen met het eten van granen, brood en rijst. Steeds meer onnodige suikers en calorieën. Helaas heeft ons lichaam zich niet snel genoeg aan kunnen passen op de overdaad aan koolhydraten/suikers.

De theorie is simpel, helder en correct. De suikers activeren een insulinehormoon in ons lichaam. Het insulinehormoon maakt de suikers onschadelijk door het om te zetten in lichaamsvet. Het gevolg is overtollig lichaamsvet. De gevolgen zijn vetophopingen die we niet willen zien.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Snel, gezond en blijvend afvallen

Als mensen mij paniekerig aankijken en stamelen ‘ik wil afvallen’, dan dicteer ik altijd de twee bovenstaande alinea’s. Ik reik ze in het vervolg de handvatten toe om snel, blijvend en gezond af te vallen.

Ik haak in op het koolhydraatarm dieet. Dit dieet richt zich op het vermijden van suikers. Helaas bevat veel voedsel in de supermarkten toegevoegde suikers. Hoe moet je het dan vermijden? Simpel. Eet meer eiwitten!

Het is van belang dat je koolhydraten vermijdt en de eiwitinname verhoogt. Eiwitten hebben namelijk veel positieve effecten:

 • Je valt snel af met een proteïnedieet, omdat je minder koolhydraten binnenkrijgt
 • Je hebt meer energie tijdens de dag
 • Het verdrijft het hongergevoel door een betere bloedsuikerspiegel
 • De spiermassa blijft behouden en kan je sneller uitbreiden

Dit zijn slechts enkele voordelen van een eiwitdieet. De toekomstige afvallers die met het ‘ik wil afvallen’ verzoek komen raad ik altijd een uitgebreid en leerzaam eboek aan.

Vet Verbrand Geheimen: Het ideale cadeau voor 2014

Vet Vetbrand Geheimen is een fantastisch eboek dat alle aspecten van snel afvallen op een gezonde en permanente manier behandeld. Het reduceren van suikers is de hoofdmoot van het boek, maar het behandeld alle aspecten die komen kijken bij afvallen.

In meer dan 100 pagina’s worden onder andere de volgende onderdelen behandeld:

 • Gezonde en eiwitrijke voeding
 • De emotionele kant van afvallen
 • Basisprincipes over de herkomst van vet
 • Verantwoord sporten in combinatie met afvallen

Bestel Vet Verbrand Geheimen: Het ideale cadeau voor het nieuwe jaar!

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel gunstig? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *