hit counter
header

Aankomen met het Kellogs dieet

Ken jij het Kellogs dieet? Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord in één van de vele Kellogs Special K reclames.

Het Kellogs dieet is een afvalprogramma ontworpen door de grootste producent van ontbijtgranen binnen de Verenigde Staten. Lekker veel granen met lekker veel toegevoegde suikers eten.

Als ik aan het Kellogs denk, dan denk ik aan reclames met blonde Amerikaanse jongetjes met bloempotkapsels en een bekertje cornflakes met melk voor zich. Het gezonde begin van de dag voor onze kinderen. Jaren groeiden de Amerikaanse kinderen op met deze ongezonde ontbijtgranen vol met suikers.

De hele dag ontbijten met het Kellogs dieet

Ruim een decennium geleden bedacht Kellogs iets ingenieus. Ontbijten en afvallen zijn een gouden formule. De mannen en vrouwen achter het blonde Amerikaanse jongetje bedachten vervolgens dat het een slim idee zou zijn om de hele dag te ontbijten. Logische gedachte. Een stevig calorierijk ontbijt is namelijk de energiebron voor de rest van de dag. Ik kan daar niets op afdwingen. Op het Kellogs dieet helaas wel.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Waarom je niet afvalt met het Kellogs dieet

Helaas gebruikt Kellogs hun eigen producten voor het Kellogs dieet. De producten van deze ontbijtgigant bevatten namelijk ontzettend veel ontbijtgranen. Dit type granen bevat superveel toegevoegde suikers.

Je weet het ondertussen, door suikers komt insuline vrij en insuline zet de suiker om in vet. Het lichaam wil geen suiker in de bloedbaan en het gevolg is dat je dikker wordt. Suiker moet je dus voorkomen!

Ik zal het even voor je uiteenzetten met een tabel van de Special K Rode Vruchten van Kellogs. Je hebt het vast wel eens in de supermarkt zien staan. Lekkere cornflakes met ‘vers’ fruit bevat het volgende per 100 gram:

 • 380 kcal
 • 1,610 kjoule
 • 13,0 gram eiwitten
 • 77 gram koolhydraten
 • 1,5 gram vet
 • 3,0 gram voedingsvezels
 • 400 gram natrium

Je hoeft het niet allemaal te onthouden. Ik wil dat je alleen het aantal koolhydraten per 100 gram even bekijkt. Het Kellogs dieet raadt je aan om per 100 gram Special K Rode Vruchten 77 gram koolhydraten – simpele suikers – te eten als ontbijt, middageten en avondeten. Niet een goed idee.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Nutteloze ijzers en toch afvallen?

In 2009 kwam het Kellogs dieet ook nog eens in een slecht daglicht te staan. Het gerenommeerde Nederlandse programma Keuringsdienst van Waarde toonde aan de hand van deskundigen aan dat er metallisch ijzer toegevoegd werd aan de Special K producten. Dit type ijzer heeft geen enkele toegevoegde voedingswaarde. Totaal nutteloos.

Het grappige is dat mensen die het Kellogs dieet volgen best kunnen afvallen. Ten eerste eet je waarschijnlijk veel minder dan je gewend was. In de tweede plaats adviseert deze afvalmethode ook om veel te bewegen. De toegewijde mensen zullen door veel te bewegen inderdaad afvallen.

Volg een koolhydraatarm dieet! Bestel het ebook!

Ik wil het Kellogs dieet niet compleet afkraken, zonder een goed alternatief te bieden. Het voorkomen van simpele suikers is essentieel als je wil afvallen. Mensen aten al ruim 100.000 jaar suikervrij voedsel. Dit zijn we gewend. Pas 10.000 jaar geleden zijn we granen gaan eten. Onze lichamen zijn daar gewoon niet aan gewend.

Het ebook ‘Vet Verbrand Geheimen’ biedt een uitgebreide handleiding om je leven permanent te veranderen. Verander je eet- en leefpatroon aan de hand van dit ebook. Het digitale boek bestaat uit 4 hoofdthema’s:

 1. Hoe je moet denken over diëten en afvallen
 2. De basis over aankomen en afvallen
 3. De juiste voeding
 4. Sporten en afvallen

De psychologische, emotionele, fysieke en praktische kanten worden belicht in een fantastisch boek met ruim 100 pagina’s. Vergeet het Kellogs dieet en maak serieuze veranderingen met Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel gunstig? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *