hit counter
header

De Belangrijkste Stappen Om Te Beginnen met Lijnen

Het is je vast gelukt om een korte tijd te lijnen of gezond te leven. Maar lukt dit je ook een paar weken, maanden of jaren? Dit wordt al snel een stuk lastiger. Het is dan ook de grootste uitdaging om lijnen de rest van je leven vol te houden. In dit artikel ga ik bespreken hoe je dat aanpakt.

Als je dit leest ben je vast geïnteresseerd in het kwijtraken van die extra pondjes. Misschien wil je een strakkere buik of wil je minder vet bij je dijen. Of misschien gewoon voor altijd gedag zeggen tegen dat futloze gevoel.

Wat je doel ook is, het is belangrijk dat je je levenstijl gaat aanpassen. Je moet naar je lichaam kijken als het resultaat van je levenstijl. Zolang je de basis niet veranderd kun je nog zo veel trainen maar zul je zien dat gewicht verliezen onmogelijk is. Wil jij dat jurkje weer aan dat je helaas niet past? Wij helpen je om flink kilo’s te verliezen.

Bestudeer jezelf…

Als je bewust wordt van wat je allemaal fout doet, zul je zien dat we al heel veel zijn opgeschoten. Natuurlijk wil je als je begint met afvallen weten waar je moet beginnen. Daarvoor moet je dit artikel goed doorlezen!

Starten met Lijnen

Als je kiest om te gaan lijnen, raad ik je aan goed na te denken over waarom je dit wilt doen. Je kunt hiervoor kiezen om gezondheidsredenen, of omdat je gewoon weer zelfverzekerd het strand op wil. Misschien voel je je futloos en wil je een dieet dat je sterker en energieker doet voelen.

Niet iedereen gaat lijnen om dezelfde redenen. Denk dus goed na waarom jij precies wilt gaan lijnen. Het kunnen ook meerdere redenen zijn.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kilootjes tellen

Word bewust van je huidige gewicht in kilo’s en ga een doelstelling maken waarin je uitstippelt hoeveel kilo’s je wilt verliezen.

Het helpt om van te voren bewust te zijn van je doel en het precies uit te meten en te evalueren gedurende het lijnen. Zo kun je ook snel resultaat observeren en dit zal je gemotiveerd houden om je nieuwe manier van leven te continueren.

Begin met het pakken van pen en papier en noteer je doelstellingen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Plan maken

Schrijf wat de reden is dat je wilt lijnen. Bijvoorbeeld je wilt weer strakkere kleding kunnen dragen, je wilt fitter of energieker worden, of weer zelfverzekerd over je uiterlijk zijn.

Vervolgens schrijf je op hoeveel kilo’s je wilt kwijtraken. Wees voorzichtig met je doelstellingen. Het is belangrijk dat ze haalbaar zijn. Denk dus goed na over de periode die je jezelf gunt maar nogmaals probeer je lifestyle/dieet permanent een andere koers te geven. Je wilt niet uiteindelijk weer dezelfde frustaties krijgen over je lichaamsgewicht. Oppassen dus!

Definieer op papier wat valt onder een gezondere levenstijl. Wat zijn jouw gedachten als je hieraan denkt? Gaat het om voeding of om beweging? Om wat voor voeding en wat voor beweging gaat het dan? Zoals je ziet dwingt het maken van een plan je tot nadenken. Dit is het beste begin dat je kan hebben.

Nu je bezig bent met een plan van aanpak, beschrijf je wat je gaat veranderen aan je huidige voeding en beweging.

Alleen of samen?

Het kan zijn dat je het allemaal prima alleen af kan. Toch kan het ook motiverend werken om mensen bij jou plannen te betrekken. Dit kan bijvoorbeeld met een goede vriend(in), partner of persoonlijk begeleider op een sportschool.

Heb je nog geen fitnessabonnement, overweeg dit dan. Hoe socialer en leuker je het lijnen maakt, hoe meer resultaat je zult behalen. Als het niet leuk is, zul je waarschijnlijk snel weer opgeven. Dit is niet bedoeling, zoals je hebt gelezen.

Wees wel voorzichtig met wie je in je plannen betrekt. Kies voor iemand die gedisciplineerd is en die je kan helpen. Deze persoon moet voor lange tijd je steun zijn.

Ben je er klaar voor?

Lijnen voor het leven lukt alleen als je echt gemotiveerd bent om dit bereiken. Heb je liever dagelijks een donut of een platte buik? Dit moet je je afvragen. Wil je bewust leven en gezond zijn, kies dan voor ons koolhydraatarm dieet.

Let’s go koolhydraatarm

Sommigen onder jullie weten het waarschijnlijk niet, maar koolhydraten en suiker zijn hetzelfde. Suiker is de volksnaam terwijl koolhydraten de meer wetenschappelijke term is. Suiker zorgt ervoor dat je dik wordt.

Een beetje suiker, zoals uit fruit, kan je lichaam wel gebruiken. Echter, je lichaam maakt al van nature koolhydraten aan. Alle extra koolhydraten zijn dus volstrekt onnodig.

Dieet voor het leven…

Jij weet misschien ook niet dat, in tegenstelling tot koolhydraten, je oneindig veel (goede) vetten en eiwitten (uit bijv. bonen, vlees en vis) kunt binnenkrijgen. Vetten en eiwitten zijn niet de boosdoener, maar koolhydraten!

Zorg ervoor dat je voornamelijk de goede vetten binnenkrijgt. Een paar goede vetbronnen zijn bijvoorbeeld: vis, biologische eieren, roomboter, kokosolie, olijfolie, avocado. Er wordt vaak gedacht dat dierlijk vet slecht zou zijn en plantaardig vet goed. Dit is zeker niet waar.

Al Begonnen met lijnen?

Ben jij al begonnen met lijnen? En zo ja, hoe heb je dat gedaan? En zo nee, waarom (nog) niet? Laat een berichtje achter… we horen graag je ervaringen… en dat is ook weer leuk voor andere lezers.

Lees meer over lijnen in het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

1 Reactie op De Belangrijkste Stappen Om Te Beginnen met Lijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *