hit counter
header

Makkelijk afvallen. Hoe werkt het?

Of je het wil of niet, je bent wat je eet. Eet je ongezond, ben je ongezond en vaak te dik. Zo simpel is het.

Gelukkig kunnen we je helpen om je gezondheid te verbeteren en af te vallen. Dit alles met een simpel dieet. Makkelijk afvallen werkt zo:

Stop met het eten van calorierijke, vetrijke voeding die het lichaam niet meer uit gaat maar opslaat. Wil jij een slank lichaam, pas dan een paar eenvoudige maar belangrijke veranderingen toe aan je eetgewoontes. Je zult zien dat het werkt.

Makkelijk Afvallen

Eet geen verwerkte vleesproducten meer zoals hamburgers en steaks. Deze bevatten veel calorieën en cholesterol. Kies voor mager en puur vlees van biologische oorsprong. Bijvoorbeeld rosbief, kalkoen, kip en lam.

Zeg nee tegen transvetten…

Vermijd het frituren van vlees en stop met het gebruiken van vette, romige toevoegingen. Ga in plaats daarvan een ovengerecht bereiden, stomen, grillen of bakken. Het is belangrijk om transvetten te vermijden. Bij het bakken kan dit door roomboter te gebruiken of plantaardige margarine.

Organiseer je keuken…

Zorg dat je basiskruiden in huis hebt om je gerechten te verbeteren. Het is aanrader om afgezien van zout en peper, altijd komijn, kaneel en koriander bij de hand te hebben. Zo kun je in een handomdraai een lekker en makkelijk gerecht bereiden.

Voorkom overeten…

Neem voor de maaltijd altijd een glas water of eventueel soep of een salade. Op deze manier voorkom je dat je door een lege maag te grote porties eet. Zo kun je gemakkelijk de truc van de slanke Franse dames aanhouden, zoals besproken in onze vorige dieetbespreking. Deze dames houden zich namelijk aan kleine natuurlijke porties. Deze porties moeten in beide handen passen.

Pas op met suikers…

Zorg ervoor dat je als dessert fruit eet in plaats van cake of ijs. Het is belangrijk dat je zo min mogelijk suikers binnenkrijgt. Alleen de suikers uit fruit en groenten zijn toegestaan als je makkelijk wilt afvallen en gezond wil leven.

De natuurlijke suikers uit fruit zijn voldoende om je suikerspiegel in balans te houden. Daarnaast krijg je door het eten van fruit extra vezels, vitaminen en mineralen binnen.

Het duurt misschien even voor je de truc door hebt, maar als je went aan een nieuwe routine zul je zien dat afvallen heel makkelijk kan gaan.

Kies voor proteine…

Wanneer je je eetgewoontes verandert zul je zien dat je stofwisseling anders gaat functioneren. Je stofwisseling bepaalt je vetopslag en je hongergevoel. Als je proteïnerijk eet kun je makkelijk hongergevoelens vermijden. Daarnaast heeft het een positieve impact op je stofwisseling.

Proteine helpt om je een verzadigd gevoel te geven en daarnaast draagt het bij aan de spieropbouw. Het laatst genoemde is extra belangrijk bij het afvallen. Als je minder calorieën gaat eten dan je lichaam gewend is, zullen spieren afbreken. Proteine voorkomt dit. Je wil namelijk niet dat spieren afbreken. Wat je wil is dat je vet verbrandt!

Uit verschillende studies is gebleken dat proteine een zeer positieve werking heeft op het afvalproces. Kies dus voor proteïnerijke voeding en proteïnerijke tussendoortjes. Proteine zit in vlees, vis, bonen en zuivel. Bij vlees en zuivel moet je altijd kiezen voor de magere variant. Zo krijg je minder calorieën binnen maar profiteer je wel van alle voordelen van dezelfde hoeveelheid proteine.

Wil je iets kwijt over afvallen, laat het ons weten door hieronder een bericht achter te later.

Wil je meer weten over makkelijk afvallen, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *