hit counter
header

Afvallen met Modifast Protiplus? Niet de Beste Manier

Ik ken een ontzettend succesvolle manier van afvallen. Voor de rest van je leven kun jij gedag zeggen tegen de overtollige kilo’s die kleven aan jouw lichaam.

Het zou toch prachtig zijn om elke dag wakker te worden met een vest van 20 kilo. Tenzij de verwarming het op een koude winterdag begeeft, wil jij nooit veel vet hebben.

Modifast Protiplus is helaas niet een methode die jouw blijvend en succesvol kan verlossen van buikvet. Ik vind dat ik de plicht heb om dit te onderbouwen.

Lees daarom snel verder waarom jij niet blijvend af zult vallen met Modifast Protiplus. Aan het einde zal ik DE manier om af te vallen met jou delen.

De basis van Modifast Protiplus

Het begon allemaal met een proteïnedieet met de benaming ‘modifast’. Met dit dieet moet jij veel shakes drinken en repen eten. Deze maaltijdvervangers bevatten zeer weinig calorieën en het afvallen kan snel gaan.

Om het gebrek aan calorieën op te vangen en een stimulans te geven aan de mensen die willen afvallen, staat MF toe om in het weekend meer te eten. Niet alles wat jij wil, maar meer.

De maaltijdvervangers bevatten daarnaast veel eiwitten. In mijn ogen is dat een zeer belangrijke bron om af te vallen. Je hoeft jezelf echter niet te pijnigen om gewicht te verliezen.

Het is gedachte die Modifast had, voordat ze op de proppen kwamen zetten met Modifast Protiplus.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

De truc van Modifast Protiplus

Er was veel kritiek op het dieet van Modifast. Medische specialisten moesten controles doen voor de ‘afvallers’ die bezig waren met het dieet en ze klaagden over het slappe gevoel.

De truc die Modifast uithaalde is simpel. Ze maakten maaltijdvervangers waarbij jij nog gewoon mag eten. Je mag gewoon nog redelijk veel groenten eten in deze versie. Modifast heeft naast de Protiplus nog 3 varianten:

  1. intensief afvallen via ‘Modifast Intensief’
  2. gewicht handhaven of licht afvallen via ‘Modifast Snack & Meal’;
  3. gericht op specifiek probleem met ‘Modifast Laboratories’.

Deze 3 varianten wil ik echter niet bespreken in dit artikel.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Modifast Protiplus gebruiken? Ja of Nee?

Tot op heden lijkt mijn verhaal te pleiten voor Protiplus. Ik wil daar echter voor waken.

Modifast Protiplus is in mijn ogen geldklopperij. Het wil dat je gebruik maakt van de dure shakes, repen en puddings van de ontwikkelaar, maar staat je ook toe om groenten te eten.

In mijn optiek is dat de essentie achter afvallen: ‘gezond eten’.

Natuurlijk is Protiplus beter dan de andere varianten, maar het betekent nog niet dat het de beste optie is. De nadelen zijn helder:

  • Je blijft jojoën
  • Je stofwisseling raakt in de war
  • Je maakt niet een verandering in je eetpatroon

Het zijn de 3 nadelen die aan veel diëten kleven. Niks ten nadele van Modifast Protiplus, maar het is niet de oplossing.

De voordelen richten zich op het behoud van je spieren (door de eiwitten), het snelle ’tijdelijke’ resultaat en de eenvoud van het vervangen van maaltijden.

Ik weet echter een manier die 100% werkt. Nooit meer vet om je lichaam.

Blijf niet jojoën en kies voor blijvend afvallen

Suikers! Het antwoord is suiker, verban het uit je leven. Iedereen krijgt veel te veel suiker binnen en dit wordt omgezet tot vet. Basiskennis tijdens voedingskunde.

Dit is slechts een van de tips die ik nu kan delen. Voor meer tips wil ik je verwijzen naar het e-boek Vet Verbrand Geheimen. Dit boek heeft mijn leven veranderd en het kan ook jouw leven veranderen.

Blijf niet jojoën, val blijvend af en wordt gezond.

Klik hier voor meer informatie:

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *