hit counter
header

Het Momentum Dieet | Niet Het Juiste Moment

Het is weer tijd voor een dieetbespreking. Jij begrijpt het ondertussen al, dieetbesprekingen op dit blog zijn eigenlijk altijd kritisch.

De afgelopen maanden hebben wij al uitgebreid geconstateerd dat diëten niet werkt. Het is niet een reden om ze maar links te laten liggen. Het blijft belangrijk, leerzaam en leuk om weer een onverantwoorde afvalmethode te bespreken.

Belangrijk, omdat er mensen zijn die nog altijd diëten volgen. Leerzaam, omdat je altijd iets kunt leren van fouten. Leuk (voor mij), omdat ik graag de ridiculiteit van een dieet wil aantonen aan de hand van herkenbare momenten.

Vandaag de eer aan het Momentum dieet. Maak je de juiste keuze op het momentum met dit dieet?

Het Momentum dieet | 3 fasen, 9 weken

Jos Stuyver bedacht in 2003 een plan om mensen gewicht te laten verliezen. De sport, orthomoleculair, manueel en fysiotherapeut kwam op de proppen met 3 fasen – 9 weken – om blijvend af te vallen.

  1. De Dieetfase
  2. De Stabiliteitsfase
  3. De Levensfase

Klinkt goed! Op papier pakt Stuyver hier een veelvoorkomend probleem aan. Het jojo-probleem. Miljoenen mensen hebben er mee te maken gehad. Ze hebben een streng dieet gevolgd en vallen vervolgens terug in oude gewoonten.

Hun lichaam wil nog hetzelfde eten als ervoor – en daar geven ze aan toe. Na een aantal maanden realiseren ze dat ze het allemaal voor niets gedaan hebben.

Het Momentum dieet wil dat aanpakken en bedacht een dieet, dat je laat afvallen en vervolgens begeleid naar je nieuwe slanke leven…

Maar is dat ook echt waar?

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Onnodige zelfpijniging voor het heilige doel

Het dieet begint met een periode van 27 dagen waarin jij veel moet zien af te vallen. Die doe je door weinig te eten en 2 voedingssupplementen per dag te slikken. Het is afzien en je pijnigt je geest tijdens deze periode.

Het is niet anders.

Na de dieetfase ga jij verder met het stabiliseren van je gewicht. Hopelijk ben jij al veel kilo’s kwijtgeraakt en kan je langzaam je voeding weer gaan opbouwen.

Stabiliseren duurt 21 dagen. In deze periode mag je steeds een beetje meer eten en zul je – als het goed is – gewicht kwijtraken. De idee achter deze periode van stabilisatie is dat je het jojo-effect voorkomt.

Na het stabiliseren wordt jij op pad gestuurd met tips en trucs om je leven definitief te veranderen. Je eigen persoonlijke coach kan je hierbij helpen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Het probleem van het Momentum dieet

Het Momentum dieet lijkt op papier een degelijk dieet. Er is over nagedacht en het klinkt aannemelijk dat het zou kunnen werken. De voeding in het dieet bestaat uit recepten met veel groenten, fruit en mager vlees.

Stuk voor stuk topproducten en interessante gerechten.

Het probleem dat ik ondervind met het Momentum dieet bevindt zich in de eerste fase. Waarom zou je binnen 3-4 weken al je gewicht willen verliezen door het innemen van voedingssupplementen en veel te weinig eten?

Het is zwaar, onverantwoord en het werkt een jojo-effect in de hand. Natuurlijk zal dit effect ‘gestabiliseerd’ worden, maar je kunt het beter voorkomen door gewoon vanaf nu permanente veranderingen in je eetpatroon aan te brengen.

Kies voor een goedkope en succesvolle optie

Je kunt veel beter kiezen voor een veel goedkopere optie die garandeert dat jij je kilo’s kwijtraakt. De gouden regel luidt immers: Hoe meer tijd het kost om kilo’s te verliezen, de groter de kans dat je ze nooit meer terugziet.

De sleutel tot dit succes? Eén alomvattend e-boek met de naam: ‘Vet Verbrand Geheimen’. Bestel het vandaag nog en profiteer van de korting:

 

 

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

4 Reacties op Het Momentum Dieet | Niet Het Juiste Moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *