hit counter
header

Natuurlijk afvallen | Natuurlijk wil jij dat!

Iedereen wil natuurlijk afvallen op een natuurlijke wijze. Helaas denken veel mensen dat het niet mogelijk is om gewicht te verliezen op een verantwoorde en gezonde manier. Mensen met overgewicht denken dat hun vet enkel kan verdwijnen door het pijnigen van het lichaam.

Ik kijk regelmatig naar Made op MTV. In het programma van deze jongerenzender proberen jongeren iets te bereiken. Ze hebben een droom. Ze willen bijvoorbeeld een model worden. Het probleem is vaak dat ze 20 kilo moeten afvallen in 60 dagen.

Er volgt een drama met een opgepompte coach, weinig eten, veel sporten en halverwege het proces een mentale instorting van de kandidaat. Na 60 dagen hebben ze vaak hun doel bereikt, en als ze het niet bereiken is het toch een succes.

Natuurlijk is dit niet natuurlijk afvallen. Het is ongezond, onverantwoord en onzin – wel lekker snel.

Natuurlijk afvallen of pijn lijden?

Als jij zou mogen kiezen: snel afvallen met veel pijn en een grote kans om weer aan te komen of natuurlijk afvallen op een verantwoorde, iets minder snelle, manier? Welke optie zou je kiezen?

Ik neem aan dat de meeste lezers van dit blog niet binnen één zomervakantie 20 tot 30 kilo hoeven kwijt te raken om een tienerdroom waar te maken.

Ik neem ook aan dat je al een tijdje met je overgewicht loopt en dat je al verschillende pogingen hebt ondernomen om gewicht te verliezen. Ik verdenk je zelfs van een poging om snel af te vallen met een dieet.

Ik verdenk jullie nog het meest van een gezond verstand en de wil om natuurlijk af te vallen. Ik zal daarom een aantal geheimen van natuurlijk afvallen delen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Natuurlijk afvallen zonder diëten

Natuurlijk afvallen begint bij de basisprincipes van blijvend gewicht verliezen. Diëten werkt niet. Ik heb het onderwerp al vaker aangesneden, maar diëten is niet het antwoord op overtollige kilo’s.

Je lichaam past zich namelijk snel aan, aan je nieuwe tijdelijke voedingspatroon. Het gaat minder energie verbruiken en minder vet verbranden. Dit vertraagt het afvalproces. Ga je echter weer ‘normaal’ eten, dan kom je zelfs sneller aan dan voor je dieet. Naast het jojo-effect zorgt diëten voor:

  • Sterk hongergevoel
  • Tekort aan voedingsstoffen
  • Slap gevoel tijdens het dieet
  • Psychologische strijd: onmogelijk vol te houden
  • Schijngewichtsverlies door verlies water

Ik kan deze lijst zonder problemen verder aanvullen. Je hebt waarschijnlijk meer interesse in de geheimen van natuurlijk afvallen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Natuurlijk afvallen door suikers te vermijden

Natuurlijk afvallen kun je enkel door het veranderen van je voedingpatroon. Je huidige eetpatroon zorgde ervoor dat je veel kilo’s bent aangekomen. Het is daarom essentieel om te beginnen bij je voeding.

Natuurlijk afvallen richt zich niet op het verlagen van de calorie-inname. Het richt zich op het verlagen van de suikers binnen je voedingspatroon.

De producten in de supermarkt en in je voorraadkasten bevatten namelijk ontzettend veel ongezonde simpele suikers. Het is de reden dat je aankomt. Suiker worden namelijk uit je bloedbaan gefilterd door het insulinehormoon.

Het insulinehormoon doet fantastisch werk. Het beschermt je lichaam tegen de koolhydraten, maar het heikele punt is het resultaat. Het hormoon zet het namelijk om in vet.

Het geheim van natuurlijk afvallen

Dit hormoon komt niet vrij tijdens het eten van eiwitten of vetten. Het is daarom noodzaak om suikers te vermijden de inname van vetten en eiwitten te verhogen. Dat is het geheim van natuurlijk afvallen.

Wil jij tot in detail weten hoe je natuurlijk moet afvallen? Bestel het e-boek Vet Verbrand Geheimen en kom in aanraking met de manier om blijvend en gezond gewicht te verliezen.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *