hit counter
header

Power Slim dieet | Redelijk slim en toch dom

In het algemeen heb ik een aversie tegen diëten. Maar, natuurlijk is niet elk dieet even waardeloos als het andere. Het Power Slim dieet is een mooi voorbeeld van een dieet dat in mijn persoonlijke top staat van de betere diëten.

Het Power Slim dieet gaat namelijk in op de essentie van afvallen. Het stimuleert de afvallers om minder te suikers te eten gedurende een periode van 4 weken. Helaas is dit de valkuil van elk dieet. 4 weken gezond eten…en dan?

Lees in dit artikel over het Power Slim dieet, onthoud de essentie en pas het minder extreem toe in het dagelijkse leven – dan ben je verstandig bezig.

Power Slim dieet belofte

Het Power Slim dieet doet een belofte. Het belooft dat je binnen 4 weken 6 tot 9 kilo van je lichaamsgewicht bent kwijtgeraakt. Dat is veel, maar niet onmogelijk.

Hoe het Power Slim dieet dat wil bereiken? Door het eten van veel eiwitten. Dit proteïnedieet richt zich op het veranderen van je stofwisseling door het beperken van de inname van suikers en vetten.

In essentie is dat het basisprincipe van mijn gedachte over afvallen. Doordat de suikers in je lichaam opraken, boort je lichaam de vetreserves aan voor energie. Het resultaat is dat je afvalt. Het Power Slim dieet doet tot dit moment alles goed.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Resultaten van het Power Slim dieet

De resultaten die je gedurende 4 weken met Power Slim zult bereiken zijn:

  • Gewichtsverlies
  • Geen trek in ongezonde suikers
  • Behoud van spiermassa
  • Meer energie

‘Dit klinkt goed! Hoe kan ik beginnen?’, hoor ik je hardop zeggen. Het begin van het Power Slim dieet begint met een bezoek aan de voedingsdeskundige. De organisatie raad aan om een voedingsdeskundige te benaderen en samen doelstellingen te bepalen en je huidige staat op te meten.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

De 3 fasen van het Power Slim dieet

Je kan ook zonder bezoek beginnen aan het Power Slim dieet. Het dieet is echter simpel, je koopt voeding van Power Slim en je mag dit tussendoor aanvullen met ander eten.

Met het dieet heb je dagelijks zes eetmomenten. Hierdoor voorkom je dat je honger krijgt en de fout ingaat. Het dieet is daarnaast onderverdeeld in 3 fasen:

  1. De strikte fase: de eet de voeding van Power Slim en vult dit aan met groenten en vlees of vis
  2. De overgangsfase: de koolhydraten komen terug in het voedingspatroon
  3. De stabiliteitsfase: de overgang naar gezonde voeding, zonder Power Slim

Tijdelijke diëten bieden tijdelijk resultaat

Het tweede en derde punt zijn exact de punten waarmee ik moeite heb. De koolhydraten mogen terug, in zeer beperkte mate. Maar het kan toch niet de bedoeling zijn om terug te schakelen naar normale voeding.

Het resultaat zal namelijk zijn dat je weer aankomt. Je normale voedingspatroon zorgde er namelijk voor dat je in eerste instantie overtollig vet kreeg.

Het tweede kritiekpunt heb ik op de producten van Power Slim. Het dieet richt zich vooral op het verstrekken van ‘gezonde’ producten. Het is echter veel verstandiger en goedkoper om gewoon zelf producten te kopen met veel eiwitten en weinig koolhydraten.

Wel blijvend gewicht verliezen

Wil jij graag geld besparen en blijvend gewicht verliezen? Kies er dan voor om het eBoek Vet Verbrand Geheimen bestellen. Deze handleiding voor verantwoord diëten bied handvatten om gezond en blijvend af te vallen.

Afvallen doe je niet in een maand. Afvallen is een blijvend proces waarin je constant let op je voeding. Welke voeding gezond is, lees je in het fantastische eBoek.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *