hit counter
header

Snel Afvallen in een week? Daarom Moet Jij het Niet doen!

Wil jij snel afvallen in een week? In een week kun jij veel kilo’s kwijtraken. Ik ken mensen die bijna 10 kilo in een week zijn afgevallen. Prachtige resultaten, die je met strenge crashdiëten kunt bereiken.

Ik vraag mij dan echter altijd het volgende af; waarom wil jij snel afvallen in een week? Wat is de achterliggende gedachte achter snel afvallen? Wil jij kilo’s kwijtraken voor een trouwerij, die plaatsvindt over een week? Wil jij kilo’s kwijtraken voor de zomer die ‘ineens’ is aangebroken.

Snel afvallen in een week is eigenlijk nooit nodig, als je maar goed plant. Afvallen kun je vergelijken met studeren. Wil jij een goed resultaat boeken, dan moet je op tijd beginnen. Het is nu april – de zomer begint over 2 maanden – begin daarom vandaag nog met gezond afvallen. Het is nog niet te laat.

Waarom snel afvallen in een week nooit zal werken

Snel afvallen in een week is nooit een goed idee. Het is denken op de korte termijn. Wanneer jij kampt met overgewicht, dan heb je te kampen met problemen die niet zijn op te lossen in een weekje. Overgewicht is namelijk het resultaat van een ongezonde levensstijl.

Je kunt dit best verhullen door een week niet te eten, maar ik ga jou overtuigen om deze methode af te zweren en over te stappen op een gezonde en blijvende manier om af te vallen.

Snel afvallen in een week is een aanslag op je lichaam. Jouw lichaam is gewend aan een bepaalde ‘ongezonde hoeveelheid’ calorieën. Die calorieën zullen ineens verdwijnen en het resultaat is dat jij:

  • een slap gevoel krijgt
  • constant ontzettend veel honger hebt
  • mentaal een onbegonnen strijd levert

Het zijn direct een paar redenen waarom diëten niet werkt. Een dieet is nooit vol te houden op de lange termijn. In de eerste weken kun je met discipline veel afvallen. Vervolgens schreeuwt je lichaam weer om ongezonde voeding.

Zelfs als jij een dieet succesvol afrondt, dan wordt jij waarschijnlijk weer dikker. 2 van de 3 mensen wordt na een dieet dikker dan ze waren!!! Schokkende cijfers.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Daarom worden 2 van de 3 mensen dikker na een dieet

Het bovenstaande cijfer is zeer simpel te verklaren. Veel mensen die een een dieet volgen, maken tijdelijke veranderingen in hun voedingspatroon. Ze eten tijdelijk op een andere manier.

Als ze de mentale kracht hebben om het af te ronden is het knap. Na het dieet staan ze er echter weer alleen voor. De meeste mensen grijpen vervolgens terug op hun oude voedingspatroon.

Ze zijn dun en ze zijn zo blij dat ze eindelijk weer alles mogen eten wat ze willen. Fout! Dit is de reden dat ze in de eerste plaats te kampen kregen met overgewicht. Het is de reden dat 2 van de 3 mensen zelfs weer dikker wordt na het volgen van een streng dieet. Alle remmen gaan los en het gaat weer compleet verkeerd.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

De relatie van het lichaam en de calorieën

Er is echter nog een andere reden waarom mensen dikker worden na (of zelfs tijdens) een dieet. Het is de schuld van de calorieën en het lichaam.

Tijdens een dieet moet jij vaak minder calorieën gaan eten. Het lichaam van jou is echter slimmer dan je zou denken. Door de spontane verandering, zal het lichaam zich direct aanpassen.

Het lichaam denkt dat er een hongersnood is en minimaliseert de calorieverbranding. Het energieverbruik wordt op een laag pitje gezet. Fantastisch en fascinerend. Helaas nadelig voor jou.

Nadat je stopt met jouw dieet zit jouw lichaam echter nog in de hongersnoodstaat. De inname van veel calorieën zal vervolgens leiden tot een schokeffect. Het lichaam is zo blij dat het veel zal opslaan als vetreserve. De schaarste wordt nuttig benut, maar zorgt ervoor dat jij weer aankomt.

Daarom is snel afvallen in een week niet een goed plan.

Snel afvallen in een week is niet de oplossing! Dit is wel de oplossing!

Tot nog toe hebben we 2 dingen geconstateerd:

1. Tijdelijke veranderingen werken averechts
2. Calorieafname zorgt voor een schokeffect en leidt uiteindelijk tot een snelle opslag van vetreserves

Deze 2 gevaren moet jij dus vermijden. In de eerste plaats moet jij dus permanente wijzigingen maken in jouw voedingspatroon. Ten tweede moet jij niet afvallen door een vermindering van de calorieën.

Permanente wijzigingen maken die geen betrekking hebben op de inname van de calorieën.

Calorieën zorgen niet voor jouw overgewicht

Het is misschien een verassing, maar wanneer jij wilt afvallen op een gezonde manier, dan hoef jij niet jouw calorie-inname te verminderen.

Het is belangrijk dat jij jouw voedingspatroon wijzigt. De manier waarop de calorieën tot stand komen is van groot belang. ‘Wat is dan de grote boosdoener’, hoor ik je zeggen. Heel simpel. Koolhydraten!

Koolhydraten (lees: suikers) zijn de grote boosdoener voor het overgewicht bij veel mensen. Het werkt als volgt: suiker wordt door het lichaam uit de bloedbaan gefiltert en omgezet tot vet.

Het insulinehormoon is hier verantwoordelijk voor. Suiker is namelijk niet gezond voor ons lichaam en wederom heeft ons lichaam er een antwoord op gevonden. Helaas resulteert dit in overgewicht.

Wanneer jij wilt afvallen, moet je de inname van suikers dus vermijden. Ga meer eiwitten en gezonde vetten (!) eten.

Val blijvend en gezond af aan de hand van het e-boek!

Snel afvallen in een week is onverantwoord en dom. Het is een bewering die gesteund wordt door het e-boek Vet Verbrand Geheimen.

De basistheorie die ik met jou deel, staat tot in detail uitgelegd in dit digitale boek. Het bevat daarnaast informatie met betrekking tot de volgende onderdelen:

  • Hoe jij de emotionele strijd van afvallen kan winnen
  • Wat de juiste voeding is om af te vallen
  • Hoe jij kunt afvallen door te sporten

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

1 Reactie op Snel Afvallen in een week? Daarom Moet Jij het Niet doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *