hit counter
header

Met deze Snel Afvallen Tips en trucs, Raak Jij die Kilo’s kwijt!

Veel mensen denken bij afvallen altijd dat het een kwestie is van een streng dieet en honger leiden. Gelukkig is dat niet het geval. Het draait eigenlijk allemaal om balans creëren.

Het is vaak een kwestie van een andere levensstijl aannemen, maar sommigen houden dit maar een paar dagen vol. Dit betekent dan waarschijnlijk dat ze een te grote verandering hebben geprobeerd door te voeren of het ligt aan het gebrek aan motivatie.

Het is wel degelijk mogelijk om snel af te vallen. De meeste methodes zijn niet gezond voor je lichaam, maar gelukkig zijn er voldoende manieren om gezond en snel gewicht te verliezen.

Lees verder om de snel afvallen tips en trucs te bekijken.

Wanneer je de tips in dit artikel opvolgt, is de kans groot dat jij effectief zult afvallen. Het kan soms even duren voordat je gewend bent aan bepaalde aanpassingen in jouw voedings- en leefpatroon.

Maar als je eenmaal gewend bent, dan wordt het een stuk gemakkelijker vol te houden dan bijvoorbeeld een strikt crashdieet. Dergelijke diëten zijn niet alleen erg ongezond, maar ook onnodig.

Je kunt namelijk ook snel afvallen op een gezonde manier! Dat is beter voor jouw humeur en beter voor je lichaam.

Neem de tijd

Over het algemeen hebben we het meer over trucjes dan over tips. Het zijn allemaal manieren die je toe kunt passen, zonder dat je een hongergevoel zult ervaren.

Ten eerste is het bijvoorbeeld slim om er op te letten dat je langzamer eet dan normaal. Door langzaam te eten, ervaar je eerder een voldaan gevoel. Probeer iedere paar happen je bestek even naast het bord te leggen en eet vervolgens weer verder.

Veel mensen hebben binnen een kwartier hun avondeten op, terwijl je lichaam zo’n 20 minuten nodig heeft om te weten of hij genoeg gegeten heeft of niet. Dit betekent dat je in een kwartier veel meer kunt eten dan je nodig hebt, enkel en alleen omdat je nog geen signaal van je lichaam hebt ontvangen dat het voldoende is geweest.

Door langzamer te eten heb je dus eerder een vol gevoel en eet je automatisch minder. Maak daarnaast gebruik van kleinere borden zodat je automatisch minder opschept.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Blijf eten

Een ander trucje dat je kunt toepassen is door juist vaker te eten, zo’n vijf tot zes maaltijden per dag. Je zult je afvragen waarom dat jou zal helpen, maar we hebben het natuurlijk niet over de porties die je nu gewend bent.

Je eet uiteindelijk even veel als je nu doet, maar dan verspreid over kleinere porties. Hiermee voorkom je dat je bloedsuikerspiegel en insulineniveau te erg schommelen, want dat is wat de eetbuien veroorzaakt. Door vaker te eten, houd je deze stabiel en sla je minder lichaamsvet op en heb je gedurende de hele dag meer energie.

Vergeet daarnaast niet om altijd te ontbijten. Je hoort mensen wel eens zeggen dat het de belangrijkste maaltijd van de dag is, en dat is niet voor niets. Het zorgt er namelijk voor dat je meer energie hebt gedurende de hele dag en je stofwisseling wordt op gang gezet. Hiermee voorkom je overbodig vetopslag en dit is ideaal wanneer je wil afvallen.

Zorg voor voldoende vezels en eiwitten in je ontbijt. Deze kun je vinden in volkorenproducten, ei, vis en mager vlees.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Weet wanneer je moet stoppen

Een tip die zeer bekend is onder beroemdheden die veel met hun uiterlijk bezig zijn, is om ’s avonds niet meer te eten. Je kunt jezelf voornemen om bijvoorbeeld niet meer te eten wanneer de zon onder gegaan is.

’s Avonds heeft je lichaam namelijk niet meer zoveel kans om calorieën te verbranden. Daarnaast heb je het ook niet nodig om ’s avonds te eten, want je hebt voldoende energie van eerdere maaltijden. Eten geeft je energie, wat ervoor kan zorgen dat je minder goed in slaap kunt vallen.

Het beste is om te stoppen met eten, minimaal drie uur voordat je in slaap wilt vallen. Dit is beter, omdat je lichaam in ruststand komt wanneer je slaapt, waardoor je stofwisseling niet alles meer verteert. Er zijn veel mensen die zeggen honger te krijgen rond de klok van negen of zelfs nog later en voor deze mensen zal deze tip erg lastig zijn om op te volgen.

Weet daarom dat dit één van de beste tips is, omdat je er niets voor hoeft te doen; je hoeft alleen maar iets te laten.

Afvallen hoeft geen straf te zijn

Ten slotte is het goed om te weten dat je altijd groente mag en kunt eten. Hiermee voorkom je een hongergevoel. Het gaat vooral om groene (blad)groenten, omdat deze erg belangrijke vitamines en mineralen bevatten en ze vol zitten met vezels. Deze vezels zorgen voor een soepele stofwisseling en spijsvertering.

Je kunt groene groenten binnenkrijgen door middel van het drinken van groene sapjes en groentesmoothies. Het is ook nog eens leuk hiermee te experimenteren. Of je kunt kiezen voor een frisse salade, spinazie of broccoli.

Daarnaast zorgen groene groenten ervoor dat je bloedsuikerspiegel laag blijft. Zoals we eerder al benoemd hebben, voorkom je eetbuien wanneer deze stabiel is en daarmee minimaliseer je vetopslag. Veel groente, staat gelijk aan veel gewichtsverlies.

Ook fruit is belangrijk voor de vezels en vitaminen. Toch moet je niet dit te veel eten, omdat er enorm veel suikers in zitten en dit kan omgezet worden in vet wanneer je er te veel van eet.

Regelmaat

Probeer naast al deze trucjes ook een goed ritme in je dagelijks leven te hebben. Wanneer je geen ritme hebt, zorgt de voor schommelingen in je hormoonhuishouding. Daarnaast zul je last krijgen van onregelmatige etenstijden, want deze zorgen voor een hongergevoel op de meest ongunstige momenten.

Dus pak voldoende slaap en probeer hier regelmaat in te krijgen. Het zal niet altijd makkelijk zijn om al deze dingen toe te passen op je huidige eet- en leefpatroon. Zo kan het bijvoorbeeld lastig zijn om zes maaltijden op een dag te eten, omdat je huidige baan daarmee niet te combineren is. Of het is moeilijk om ritme en regelmaat aan te brengen, omdat je bijvoorbeeld in ploegendienst werkt. Probeer in deze gevallen wel alle andere tips en trucs toe te passen.

Je zult er wat moeite voor moeten doen, maar het is slechts een kwestie van volhouden. Je zult snel resultaat zien van al  jouw harde werk en discipline!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *