hit counter
header

Je Kunt Snel Afvallen Zonder Dieet

Iedereen kent het wel, je zit goed in je vel en voelt je lekker, maar eigenlijk mogen er wel een paar kilootjes af.

Geen zin om een dieet te volgen waarbij je weinig mag en veel moet? Helemaal niet nodig. Met een paar kleine aanpassingen, kun je gelukkig al snel resultaat boeken.

Meet weten over snel afvallen zonder dieet? Lees dan verder.

Blijf eten!

Dat klinkt natuurlijk een beetje vreemd als je wil afvallen, maar het is echt zo: als je wilt afvallen, zal je je verbrandingssysteem aan de gang moeten houden.

Een hele dag niet of nauwelijks eten brengt je lichaam in de war, met als gevolg dat ieder hapje dat volgt, gelijk wordt opgeslagen. En dat is nu precies wat je niet wil! Het beste is om ongeveer om de tweeënhalf uur iets te eten. Dan hebben we het natuurlijk niet over volledige maaltijden of zakken chips!

De richtlijn hiervoor is drie maaltijden per dag en drie tussendoortjes. We hoeven je niet te vertellen dat het dan niet gaat om tussendoortjes als koekjes of dingen die veel vet bevatten, maar gezonde snacks zoals fruit, noten of bijvoorbeeld een eitje.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Drink voldoende

Wist je dat je lichaam geen onderscheid kan maken tussen honger en dorst? Soms denk je dat je lichaam iets te eten nodig heeft, terwijl je eigenlijk gewoon niet genoeg gedronken hebt.

Zorg ervoor dat je per dag minimaal 1,5 liter vocht tot je neemt. Het beste is natuurlijk water. Dit zuivert je lichaam en zorgt voor een goede vochtbalans. Vind je water drinken moeilijk? Thee mag natuurlijk ook.

Heb je er wel eens aan gedacht om water wat op te vrolijken met bijvoorbeeld schijfjes citroen, takjes munt en komkommer? Maak ’s ochtends een flinke kan met dit frisse drankje. Wedden dat deze aan het eind van de dag leeg is, zonder dat je er al te veel moeite voor hebt hoeven doen?

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Pas je eetgewoontes aan

Dat klinkt moeilijk, maar met een paar kleine aanpassingen zal je zien dat de kilo’s er van af vliegen! Regel één is dat je ’s avonds maar een keer mag opscheppen. Tenzij je topsporter bent, dagelijks voor je werk lichamelijk zwaar belast wordt of herstellende bent van een operatie of ziekte. Is dit niet het geval? Dan heb je geen échte reden om meer dan een keer op te scheppen.

Je hebt echt niet zo veel eten nodig als je denkt! Wat ook heel goed helpt, is om je maaltijd op een kleiner bord te scheppen. Je zal zien dat je een groter bord namelijk net zo makkelijk vol schept als een klein bord, en zo meer binnenkrijgt dan goed voor je is.

Wat ook goed helpt, is om de dag te beginnen met een smoothie. Het is misschien even wat meer werk dan een boterham met pindakaas smeren, maar echt, na een week wil je niets anders meer. Doordat je ’s ochtends al je lichaam hebt gevoed met bouwstoffen die het lichaam nodig heeft, voel je je de rest van de dag een stuk energieker!

Haal weg en voeg toe!

Bij het verliezen van gewicht is een voedingsbron essentieel: eiwitten. Deze zorgen ervoor dat je langer vol zit doordat ze de bloedsuikerspiegel in balans houden. Zorg ervoor dat iedere maaltijd voor een groot deel uit eiwitten bestaat.

Aan de andere kant moet je ervoor zorgen dat je een minimum aan koolhydraten tot je neemt. Deze zitten voornamelijk in brood, rijst, aardappels en pasta. Vind je het lastig om deze uit je levenspatroon te schrappen? Denk eens aan een bakje yoghurt met noten, fruit en zaden bij het ontbijt, een lekkere salade voor de lunch en veel groenten en quinoa als diner.

Op internet zijn duizenden lekkere recepten te vinden die een minimum aan koolhydraten bevatten, wees creatief!

Eet langzaam

Uit onderzoek blijkt dat je lichaam pas na zo’n twintig minuten aangeeft dat het genoeg voedsel binnen heeft gekregen, ongeacht de voeding die je tot je hebt genomen. Als je langzaam eet, krijg je dus minder calorieën binnen.

Goed kauwen is hierbij van belang want hoe fijner je je eten maalt, hoe beter alle voedingsstoffen door je lichaam worden opgenomen. En dat is precies wat je wilt natuurlijk!

Wees zuinig met alcohol en koffie

Waarschijnlijk is dit voor de meeste mensen een lastig punt. Alcohol bevat echter zeer veel calorieën. Koffie heeft weliswaar een licht laxerend effect, maar zorgt er ook voor dat het vet rond je middel makkelijker wordt opgeslagen. En dat is nou juist wat je niet wilt!

Het is natuurlijk geen probleem dat je aan het eind van de dag een kopje koffie drinkt of van een glas wijn geniet aan het eind van een drukke werkweek. Maar, wees zuinig met deze twee lekkernijen. Je wilt tenslotte afvallen!

Beweeg

Hoe cliché ook, als je wilt afvallen zal je er voor moeten zorgen dat je meer calorieën verbrandt dan er binnen komen. Door te bewegen, versnel je dit proces. Want niet alleen verbrand je calorieën tijdens het sporten, ook krijgt jouw verbrandingssysteem hier een flinke boost van. Hierdoor verbrand je buiten de beweegmomenten ook vet en calorieën.

Stap dus eerder uit de bus en loop het laatste stukje, neem de trap en ga in plaats van koffie drinken met vriendinnen eens een boswandeling maken. Je zal zien dat je je daarna ook een stuk fitter voelt dan wanneer je alleen maar hebt gezeten!

Zet door!

De eerste dagen zullen misschien lastig zijn, maar als je eenmaal bent gewend aan je nieuwe levensstijl, zal je zien dat het helemaal niet moeilijk is om vol te houden. Als je na een paar weken op de weegschaal staat en ziet dat er al aardig wat van je gewicht af is, weet je dat je goed bezig bent!

Beperk de weegmomenten tot een keer in de week. Het heeft geen zin om je iedere dag te wegen, het gaat tenslotte om het resultaat over een langere periode. Het allerbelangrijkste is dat je je fitter en gezonder voelt.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *