hit counter
header

Snel Vermageren aan de Hand van 13 tips!

Is snel vermageren gevaarlijk?

Snel vermageren kan gevaarlijk zijn, als je bijvoorbeeld een crashdieet volgt en allerlei pilletjes slikt die beloven dat je snel kunt vermageren.

Kijk hier erg mee uit en doe het liever op een verantwoorde manier.

Er zijn wel degelijk manieren om snel vermageren.

13 tips die ik zeker zou opvolgen als je (snel) wilt vermageren

1. Eet voldoende. Volg dus zeker geen crashdieet waar je maar heel weinig calorieën binnenkrijgt, want je lichaam went daar aan en al heel snel val je niet meer af. En als je afvalt is het spiermassa dat je verliest en geen vet. Als je vervolgens weer normaal gaat eten kom je weer heel snel bij (het bekende jojo-effect).

2. Eet regelmatig. Dit betekent minstens drie hoofdmaaltijden per dag en twee tot drie gezonde tussendoortjes zoals fruit, een handjevol walnoten en/of magere melkproducten.

3. Drink voldoende. Waarschijnlijk voor de hand liggend, want dit adviseren ze je bij elk dieet, maar drink minstens 2 tot liefst 3 liter per dag onder de vorm van water, (groene) thee en groentesoep.

4. Eet volkorenbrood. Kies uit volkoren graanproducten (als je dieet dit toestaat).

5.Eet dagelijks een ruime portie groenten (gestoofd of rauw) of ongebonden groentesoep.
Probeer elke hoofdmaaltijd groene groenten te eten, omdat groeten heel veel belangrijke mineralen en vitaminen bevatten. En ook zorgen ze voor een goede stofwisseling, omdat ze vol met vezels zitten. Eet daarom dus vaak spinazie, broccoli en salade met sla. Groene groenten zorgen ook voor een lage bloedsuiker niveau en daarmee voorkom je hoge pieken.

6. Eet langzaam. Hierdoor krijg je sneller een vol gevoel en eet je minder.

7. Kies voor magere eiwitbronnen zoals magere kazen, magere melkproducten, magere vleessoorten en magere charcuteriesoorten.

8. Beperk het gebruik van zichtbaar vet zoals bereidingsvet en smeerstof.

9. Wees matig met alle suikerrijke voedingsmiddelen zoals koeken, snoep, chocolade, gebak en limonades. Of beter genoeg: vermijd ze helemaal. Suiker is echt een van de ergste dikmakers en zorgt er bovendien voor dat vet rond je middel wordt opgeslagen.

10. Beperk de inname van alcoholische dranken. Als je toch alcohol wilt drinken, nuttig dan bij voorkeur rode wijn.

11. Vergeet vooral niet om voldoende te bewegen. Bedenk wel goed hoe je beweegt. het klink gek, maar van intensief sporten kun je zelfs bijkomen. Een wandeling van minstens een half uur per dag is daarentegen heel goed.

12. Probeer na het avondmaal niets meer te eten. Ik twijfelde om deze tip neer te schrijven, want inmiddels zou uit onderzoeken zijn gebleken dat dit een fabeltje is. het kan echter geen kwaad om ‘s avonds toch niet meer te eten.

13. Eet altijd een ontbijt. Hierdoor krijg je erg veel energie in de ochtend je bent dan veel meer actief dan normaal. Kies voor volkoren producten voor je ontbijt, want daarin zitten veel vezels. En een goed ontbijt zorgt voor een goede stofwisseling die minder vet opslaat.

Misschien nog wel het belangrijkst van een ontbijt is dat je stofwisseling op gang komt. Ontbijt je dus niet, dan start je lichaam niet zo snel met verbranden en dat is nu net wat je wilt. Er zijn veel mensen die niet (kunnen) ontbijten, maar probeer het toch. Neem anders een paar volkoren crackers met mager beleg of drink een fruit ontbijt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Ontdek hoe je snel en makkelijk afvalt zonder jojo effect

Richard Ridder heeft een methode ontwikkeld om af te vallen. Je leert onder andere het volgende:

  • Waarom de meeste mensen het niet lukt om af te vallen
  • Waarom sporten geen directe oplossing is
  • Wanneer je wat moet eten om vet te verbranden
  • Waarom een vetarm dieet niet werkt
  • Waarom een calorie arm dieet niet werkt
  • En nog veel en veel meer
  • Lees aandachtig dit blog

Bestel het e-boek vandaag nog! Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *