hit counter
header

Ga Niet Stackers Slikken? Denk aan je Hart!

Herinner jij mijn vorige artikel over cholesterol? Ik legde jou uit dat cholesterol niet de oorzaak is van hart- en vaatziekten.

Hart- en vaatziekten worden veroorzaakt door een slechte levensstijl en een beetje pech. Heel vaak speelt pech echter geen rol. Pech speelt geen rol als jij besluit om stackers te gaan slikken.

Deze afslankpillen zorgen voor meer energie en minder honger, maar ze veroorzaken ook hartritmestoornissen en duizeligheid.

Wanneer jij dit artikel leest leer jij:

 • Het effect van stackers op de korte termijn
 • Waarom stackers met efedrine vergif zijn voor je lichaam
 • Waarom de legale stackers ook niet gezond zijn
 • Hoe je op een gezonde manier het effect van stackers kunt nabootsen
 • Het geheim achter gezond en blijvend afvallen

Het effect van stackers op de korte termijn

Stackers zijn al meer dan 5 jaar het bestverkochte product om vet te verbranden in de Verenigde Staten. De Amerikanen slikken op grote schaal afslankpillen om een paar kilo’s kwijt te raken.

Waarom zou je moeite doen om af te vallen als je ook gewoon een pil kunt nemen?

Stackers bevatten namelijk natuurlijke stoffen die jouw verlangen naar voedsel laten afnemen. Het is een soort dieet, waarbij je de shake vervangt voor een pil. Na het innemen van een pil zal jij minder trek hebben in eten en zul je uiteindelijk afvallen.

De stoffen in de stackers verhogen jouw stofwisseling en stimuleren de verbranding van vet. Je zult meer energie hebben en je zult meer vet verbranden. Tot zover het goede nieuws.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Welke stoffen zitten er in stackers

Wanneer je het effect van stackers wilt analyseren, moet je kijken naar de stoffen die er verwerkt zitten in de pil. Er zijn verschillende varianten, maar over het algemeen bevat deze afslankpil de volgende stoffen:

 • Efedrine
 • Cafeine
 • Ginseng
 • Quarana
 • Kolanoot
 • Groene thee

Klinkt gezond toch? Stuk voor stuk natuurlijke producten, maar het zijn ook producten – met name ginseng, efedrine en cafeïne – die zorgen voor een verhoogde bloeddruk. De gevolgen zijn hartkloppingen en duizeligheid.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Het verbod op efedrine

Nederland verbood een aantal jaar geleden het gebruik van efedrine in de afslankpillen. Deze negatieve impact van deze energieverwekker is namelijk gigantisch.

Het effect van de andere stoffen wordt nog altijd constant bediscussieerd, maar efedrine heeft verreweg het meest negatieve effect op jouw lichaam. Het gevolg is dat het in Nederland verboden is om efedrine (of ephedra) te verkopen.

Natuurlijk kun jij via het wereldwijde web nog zeer gemakkelijk aan stackers met efedrine komen. Er is echter niet zonder een reden een verbod op deze afslankpillen. Bestel ze niet!

Zijn de legale stackers wel gezond?

Ik kan hier een zeer simpel antwoord op geven: ‘Nee‘. Natuurlijk verschillen de effecten per persoon.

Er zijn mensen die veel energie krijgen en daadwerkelijk kilo’s verliezen. De grootste groep krijgt echter te maken met hartkloppingen, oververmoeidheid en duizeligheid. Niet het effect waar je op zit te wachten.

Het is sowieso aan te raden om te sporten in combinatie met deze pil. De toename van energie zal anders namelijk nauwelijks merkbaar zijn. Het nadeel is dat deze intensiteit weer extra gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Wanneer het de enige manier zou zijn om af te slanken, dan zou ik kunnen begrijpen dat je het probeert, maar er zijn zoveel andere opties! Heb je al eens nagedacht over een gezondere levensstijl?

5 situaties waarin jij nooit stackers moet gebruiken

Stackers is pure troep, laat ik dat duidelijk maken. Er zijn echter situaties waarin jij deze afslankpillen nooit moet gebruiken. Ik geef jou 5 vragen waarmee jij kunt beoordelen of jij stackers zou kunnen gebruiken:

1. Heb jij hartklachten? Gebruik nooit stackers als je hartklachten hebt. De stoffen kunnen een grote impact hebben op je hartslag en zijn gevaarlijk voor mensen met hart- en vaatziekten.

2. Ben jij jonger dan 18? Natuurlijk kun jij afvallen voor je achttiende, maar neem gene stackers. Je onvolgroeide lichaam kan de stackers niet verwerken.

3. Ben jij zwanger? Gebruik geen afslankpillen als je zwanger bent, het is normaal dat je buik dikker wordt. De impact op je baby kan groot zijn.

4. Wil je binnen 6 uur slapen? Stackers mag je nooit innemen 6 uur voor het slapen gaan. Het duurt anders nog langer voordat je in slaap zult vallen.

5. Ben jij gevoelig voor cafeïne? Er zijn mensen die extreem druk worden van cafeïne OF zelfs gaan hyperventileren. Herken jij deze klachten na het drinken van koffie? Begin niet aan stackers.

Verlies gewicht op een natuurlijke wijze

Stackers kun je vergelijken met een ongezond dieet. Het is een tijdelijke oplossing voor een permanent probleem.

Je kunt niet de rest van je leven je hongergevoel onderdrukken met pillen, zodat je op gewicht blijft. Na een periode zal jij op eigen benen moeten staan.

Gelukkig kun jij ook afvallen door lekker te eten!

Voeding is namelijk het essentiële aspect van afvallen. Ik bedoel dan niet dat je minder moet gaan eten. Je moet anders eten om gewicht te verliezen en een gezond leven te leiden.

De Nederlandse supermarkten zijn namelijk vooral gevuld met ongezonde producten met hoge percentages suiker en bewerkte vetten.

Wil jij weten op welke manier jij toch de juiste voeding binnen kunt krijgen? Bestel dan het e-boek Vet Verbrand Geheimen.

Vet Verbrand Geheimen legt jou haarfijn uit hoe jij blijvend en gezond kunt afvallen. Het vertelt jou welke voeding je moet eten en welke levensstijl jij jezelf kunt aanmeten om gezond en slank te worden.

Klik hier voor meer informatie

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *