hit counter
header

Afvallen Tips? De Beste Tips Op een Rij

Afvallen is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Gelukkig zijn er tips die jou op weg kunnen helpen om een beter figuur te krijgen.

Met de informatie uit dit artikel leer jij hoe je effectief in een korte periode gewicht kan verliezen.

Niet alle tips zijn misschien voor iedereen geschikt, maar als je de volgende informatie zorgvuldig doorleest en beschouwd als richtlijnen, dan ben je al een heel eind op weg.

Tips afvallen

Het is belangrijk om lang en goed te kauwen voor je eten doorslikt. Het klinkt simpel, maar voor veel mensen is dit lastiger dan je denkt. Als je voldoende tijd neemt voor je maaltijd zul je merken dat je sneller verzadigd raakt.

Je hersenen merken namelijk pas enige tijd dat je vol zit. Door te snel je bord schoon te eten merk je dus niet of je aan het overeten bent. Kortom, eet en kauw in alle rust.

Voorkom stress…

Veel mensen in onze drukke samenleving eten onder te stressvolle omstandigheden. Dit moet je zien te voorkomen. Voel je je gestrest? Wacht dan met eten! Drink enkele glazen water om zo verzadigd te raken. Pas als je volkomen ontspannen bent, moet je met alle liefde tijd aan je maaltijd beginnen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet voldoende maaltijden per dag, maar niet te veel.

Dit is een bekende onder de afvaltips. Sommige doctoren en diëtisten adviseren 5 of 6 kleine maaltijden per dag omdat zij meestal een vezelrijk dieet promoten. Zo veel kleine maaltijden hoef je niet per se te eten!

Voorkom ongezonde snacks…

Het wordt namelijk erg lastig om dit vol te houden in het dagelijkse leven, als je dit moet combineren met werk en kinderen. Daarnaast worden zo veel maaltijden geadviseerd om te voorkomen dat je door een hongergevoel te snel kiest voor ongezonde snacks.

De belangrijke fout die de meeste doctoren en diëtisten maken ligt bij de samenstelling van het dieet en hun obsessie met vezels uit granen. Echter granen zijn totaal overbodig. Je zult merken dat deze vezels gezond afvallen alleen maar in de weg staan.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Kies voor proteine. Stop met granen.

Wil je echt afvallen, dan moet je denken aan proteine en niet aan granen. Granen worden in het lichaam omgezet tot suikers, wat er vervolgens voor zorgt dat je dik wordt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je gedurende de dag meer wilt eten dan goed voor je is. Probeer het zelf en je zien dat ik gelijk heb.

Proteine voor snel resultaat…

Waarom dan proteine zul je misschien denken? Uit verscheidene studies is gebleken dat proteine het afslankproces bevordert. Mensen die meer proteine eten vallen meer af.

Daarnaast zijn proteïnes bij het afvallen extra belangrijk omdat door minder calorieën in te nemen je spieren af breken. Proteine gaat dit tegen en helpt bij de spieropbouw en spierherstel. Je zult dus slanker en gespierder worden.

Door granen zul je meer honger krijgen, meer suikers in je lichaam hebben en meer spieren verliezen. Zo simpel is het. Wees dus erg bewust van wat je eet. Met name als je in een westers land leeft.

Maca capsules

Maca capsules om af te vallen? Ondersteun tijdens het afvallen je gezondheid met Maca capsules.

Pas op met het Westers dieet…

Ons Westers dieet is gebasseerd op ongezonde hoeveelheden granen en te weinig proteine. Dit kan wel eens de oorzaak zijn achter de vele welvaartsziekten die we kennen in onze samenleving. Stop dus met granen. Hier overkomt je gegarandeerd niets van. Sterker nog, je wordt er gezonder en slanker van.

Wil je meer weten over afvallen of uitgebreide tips krijgen, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *