hit counter
header

Gezond Vermageren aan de Hand van deze 5 Tips

Jij wilt vermageren! Dit klinkt natuurlijk wel iets te dramatisch, maar iedereen wil wel een paar kilo verliezen. In essentie kun je dit vermageren noemen.

Ik leg zelf liever de nadruk op vet verliezen. Je kunt namelijk ook vermageren, door een uur in de sauna te zitten. De weegschaal zal een aantrekkelijker getal aanwijzen, maar in dat geval kun je ook simpelweg de wijzer in het begin iets terugdraaien.

Wanneer je wilt afvallen gaat het natuurlijk om het verliezen van vet. Wil jij het geheim weten achter de beste manier om te vermageren? Ik geef jou 5 tips.

1. Drink veel water om te vermageren

Het is een klassieker. Water! In sommige landen hebben ze bijna geen water, maar laat je niet misleiden. Water helpt ontzettend als je wilt afvallen.

In de eerste plaats is het een goede vervanger voor de talloze suikerhoudende drankjes die je in de supermarkt kunt vinden. Water is puur en is gezond.

Het werkt daarnaast zeer goed tegen een hongergevoel. Wanneer je honger hebt, kun je het beste gewoon lekker water drinken. 2 volle glazen en je kunt er weer tegenaan.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

2. Schroef de inname van suiker drastisch terug

Suiker is een dikmaker. Als je een trouwe volger bent van dit blog, dan zul je inmiddels bekend zijn met dit standpunt. Suiker zorgt ervoor dat je lichaam een insulinehormoon aanmaakt en dat je dikker wordt.

Het hormoon houdt er namelijk van om de suiker om te zetten in vet. Heel veel vet. Niet meer eten dus!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

3. Ontwikkel spiermassa om te vermageren

Vermageren is natuurlijk dunner worden, maar je kunt ook vermageren door meer spiermassa te ontwikkelen. Dit heeft te maken met metabolisme.

Wanneer jij veel spieren hebt, zul jij veel voeding nodig hebben. De spieren vragen om calorien. Het is de reden dat de bodybuilders de hele dag moeten eten.

Elke dag stoppen ze zich vol met eiwitrijk voedsel om sterk te worden en NIET aan te komen. Vet is dodelijk voor ze.

Wanneer jij wilt afvallen, denk dan ook aan het kweken van spieren. Door spieren kun je vermageren!

4. Bespaar niet op gezonde producten

In mijn studententijd stond ik vaak in de supermarkt te twijfelen. Ik wist welke producten gezond waren voor mij, maar ik koos vaak voor goedkopere varianten. DOM!

Besparen op gezonde voeding moet je niet doen. Nederlanders kunnen zich vaak gezonde voeding veroorloven; maar kiezen voor de goedkopere opties.

Probeer die knop om te zetten. Het is je lichaam en daar mag je best geld in steken.

Eet veel biologische producten en kies voor gezonde verse artikelen. De kwaliteit van het vlees wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van de koe. Het is simpel.

Goedkoop betekent echter ook vaak veel suiker en veel dikmakende ongezonde ingrediënten.

De ingrediëntenregel – kies pure producten zonder toevoeging – moet in je hoofd zitten.

5. Bestel het e-boek Vet Verbrand Geheimen!

Heb jij interesse in succesvol vermageren op een gezonde manier? Bestel dan vandaag nog het e-boek Vet Verbrand Geheimen.

Dit e-boek biedt jouw alle handvatten om succesvol af te vallen. Het boek gaat in op het emotionele aspect en geeft praktische tips om af te vallen en blijvend je eetpatroon aan te passen.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een
gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

1 Reactie op Gezond Vermageren aan de Hand van deze 5 Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *