hit counter
header

Vijf Kilo Afvallen in 1 week, Kan dat?

Veel mensen willen graag een paar kilo’s kwijt voordat ze op vakantie gaan of voor die speciale gelegenheid. Vijf kilo afvallen in 1 week is niet onmogelijk, maar dan moet je echt wel streng voor jezelf zijn.

Het is niet verstandig om op een crashdieet te gaan. De kilo’s vliegen er hierna namelijk razendsnel weer aan. Hoe kan je dan wel vijf kilo kwijtraken in zo’n korte tijd?

Deze kilo’s kan je kwijtraken door middel van gezond eten. Gelukkig vind je in dit artikel een aantal goede tips. Hierdoor ligt jouw doel binnen handbereik! Lees verder om deze tips te bekijken.

Onzekerheid

Veel van de Belgische dames is onzeker over haar uiterlijk. Onderzoek heeft aangetoond dat deze vrouwen vooral onzeker zijn wanneer ze hun bikini aan moeten. Het is dan natuurlijk erg fijn als je voor de vakantie nog een paar kilo’s kwijt kunt raken. Vijf kilo afvallen in een week tijd is moeilijk, maar het is niet onmogelijk.

Wel willen we benadrukken vijf kilo afvallen in een week mogelijk is voordat je op vakantie gaat of voordat je dat ene feestje hebt. Wanneer je echter meer kilo’s kwijt wilt, raden we je aan een ander dieet te volgen. Er zijn namelijk veel diëten die zich richten op de lange termijn.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

De 7 tips

Vijf kilo afvallen in een week hoeft niet onmogelijk te zijn. Hier heb je discipline voor nodig en je moet dus streng voor jezelf zijn.

De volgende tips zullen jou zeker helpen bij je afvalpoging. Wanneer je van deze tips afwijkt, zal je ook direct van het gewenste streefgewicht afwijken. Met vals spelen, houd je alleen jezelf voor de gek. Afvallen lukt dan ook alleen als je gedisciplineerd en serieus te werk gaat.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Vermijd de koolhydraten en de suikers

Koolhydraten en suikers zijn dikmakers. Daarnaast is het algemeen bekend dat je deze koolhydraten en suikers eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Deze zitten voornamelijk in kant en klare producten die je in de supermarkt koopt.

Het is belangrijk om vooral natuurlijke producten te eten tijdens je dieet. Vermijd dus de koolhydraatrijke producten zoals rijst, aardappelen, pasta en brood.

Neem in plaats daarvan meer groente, noten en zaden. Suikers zitten vaak in producten zoals koekjes, chocolade en andere snacks. Gooi deze slechte snacks meteen weg en eet in plaats daarvan een stuk fruit. Een stuk fruit bevat ook suikers maar dit zijn natuurlijke suikers. Je lichaam heeft deze natuurlijke suikers wel nodig om goed te kunnen functioneren.

Kook je eigen maaltijden

Een andere belangrijke tip: Kook je eigen (gezonde) maaltijden. Op deze manier heb je zelf in de hand wat je in de maaltijden stopt.

Laat dus de sauzen, frisdrank, toetjes en suikerklontjes staan!  In plaats daarvan, kun je het beste kiezen voor natuurlijke producten. Veel producten uit de supermarkt bevatten slechte vetten en suikers. Je lichaam heeft echter alleen de natuurlijke vetten en suikers nodig. Voed jezelf met echte voeding en laat de producten met de lege calorieën en gebrek aan voedings- en bouwstoffen liggen! Kies bewust je voeding uit en hanteer hierbij de gedachte: is dit product zo natuurlijk en onbewerkt als mogelijk?

Wanneer je toch buiten de deur gaat eten, is het verstandig om van te voren water te drinken. Ook kun je bijvoorbeeld nog een gezonde snack zoals komkommer of wortels eten voordat je uiteten gaat. Op deze manier zit je al redelijk vol en heb je niet zo veel honger meer in het restaurant. Wees ook hier weer bewust van wat je kiest, bestel bijvoorbeeld een stukje magere vis of vlees of neem een salade. Hoe lekker je dat pastagerecht met die romige saus ook vindt, daarmee ga je jouw doel niet behalen.

Drink veel water

Drink minstens 1,5 à 2 liter water op een dag. Water zorgt niet alleen voor een voller gevoel, water werkt ook nog eens zuiverend voor het lichaam. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen die in je lichaam zitten worden afgevoerd.

Alleen water drinken is misschien niet zo leuk maar effectief is het wel! Daarnaast kun je water natuurlijk wel afwisselen met het drinken van groene of witte thee (uiteraard zonder suiker).

Gezond snacken

Het eten van snacks is misschien wel de grootste dikmaker. Je krijgt tussen de maaltijden door honger of lekkere trek en dan grijp je al snel naar die koekjes of zak chips. Het is dan ook belangrijk om deze producten te mijden wanneer je op dieet bent.

Snacken hoeft niet per definitie ongezond te zijn. Gezond snacken, kun je doen door rauwe snacks te eten. Denk hierbij aan fruit, rauwe groenten of noten. Om je stofwisseling aan het werk te zetten, waardoor je dus meer calorieën verbrandt, kun je het beste die gezonde snacks per dag eten.

Ga met de blender aan de slag

Maak een keer een gezond sapje voor jezelf. Een sapje kan namelijk ideaal worden ingezet voor het stillen van de honger.

Een vers, zelfgemaakt sapje zorgt er ook nog eens voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt. Je kunt erg creatief zijn op dit gebied. Op het internet zijn vele recepten te vinden voor gezonde sapjes. Je kunt zowel groente en fruit met elkaar mixen. In het kader van het afvallen, is het wel aan te raden om meer groente dan fruit te gebruiken. Fruit bevat natuurlijke suikers, maar een te veel aan deze suikers is ook niet bevorderlijk voor het afvallen.

Ga sporten

Afvallen in zo’n korte tijd lukt vaak niet met alleen gezond eten. Het is dan ook belangrijk om te gaan sporten. Het scheelt al veel als je kleine veranderingen in je huidige leefpatroon aanbrengt.

Ga deze week dan ook op de fiets naar je werk, neem de trap in plaats van de lift, maak een flinke wandeling of duik de sportschool in voor een flinke work-out. Door te sporten,verbrand je immers meer calorieën dan dat je binnenkrijgt.

Wil je echt effectief sporten? Combineer dan de conditiesporten met krachttraining. De conditiesporten richten zich vooral op het kwijtraken van calorieën en de krachttraining zorgt ervoor dat je lichaam strakker wordt. Niet gemotiveerd om elke dag te sporten? Zorg dan dat je deze week een sportmaatje hebt die met je mee doet. Sporten met zijn tweeën is namelijk een stuk leuker en het zorgt er ook voor dat je minder snel afzegt.

Informeer je omgeving

Informeer je vrienden en familie over jouw doel. Op die manier kunnen ze daar rekening mee houden en  misschien hebben ze nog tips voor je. Als je omgeving op de hoogte is, kunnen zij je motiveren om door te zetten.

Of misschien ben jij wel diegene die hen motiveert om mee te doen met afvallen! Hoe dan ook, je doet er goed aan om open te zijn over jouw afvalpoging. Baat het niet, schaadt het niet!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *