hit counter
header

Water drinken: afvallen dankzij moeder natuur

Begin met water drinken. Afvallen begint met water. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. In Nederland is water het gemakkelijkste voedingsproduct. Iedereen heeft de beschikking over kraanwater in ons waterland. Helaas schatten de inwoners de waarde van water niet goed in.

Mensen in Afrika doen moorden voor een beetje water in hun mond en wij…wij gebruiken het overal voor:

  • de afwas
  • de tuin
  • de douche

Voor elke activiteit gebruiken wij water, behalve voor onze monden. Dit is natuurlijk kort door de bocht, maar ik wil je in dit artikel kennis laten maken met water drinken. Afvallen kan niet zonder water.

Water drinken: afvallen start hier

U moet water drinken! Afvallen begint namelijk bij het veranderen van je drinkpatroon. Het is meer dan het veranderen van de inhoud van je keukenkastjes. De bierbuik is namelijk niet voor niets uitgevonden. Die bierbuik ontstaat door te veel bier, te veel frisdrank en te veel ongezond eten.

Wanneer mensen bij mij komen met advies om af te vallen, dan vraag ik altijd of ze veel water drinken. Afvallen start namelijk met water. Veel mensen met overgewicht drinken dagelijks veel suikerhoudende sapjes en frisdranken.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Water drinken: afvallen door te veranderen

De nadruk bij afvallen ligt vaak op het eetpatroon, maar ik schrik regelmatig van het drinkpatroon van mensen met overgewicht. Natuurlijk weten we allemaal dat alcohol slechts is voor ons lichaam en ook bijdraagt aan het verdikkingsproces van ons lichaam.

Veel mensen beseffen echter niet dat frisdranken van grote invloed zijn op het vet in je lichaam. Deze drankjes bevatten ontelbare grammen met suiker. Door suiker kom je aan, dat hebben wij al geconstateerd in eerder artikelen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

De positieve effecten van water

Alleen al om de suiker in de frisdranken te vermijden kun je beter water drinken. Afvallen begint namelijk al door het vermijden van suiker. Water is niet alleen een goede vervanger, het biedt ook nog veel voordelen:

  • Het geeft je meer energie
  • Je blijft alerter tijdens de dag
  • Het onderdrukt het hongergevoel
  • Water is gezond en bevat geen suikers

Het zijn een aantal voordelen van water drinken. Afvallen door het drinken van voldoende water is in eerste instantie toe te schrijven aan de verandering van je drinkpatroon.

Door veel water te drinken, hoef je geen frisdranken met suikers meer te drinken. Je hongergevoel wordt echter ook onderdrukt door het drinken van dit doorzichtige goedje. Drink maar eens twee glazen water als je honger hebt. Je zult merken dat het hongerige gevoel verdwijnt.

Wist je dat mijn en jouw lichaam voor 80% uit water bestaat. Het is bizar als je het bedenkt. Je zult begrijpen dat het gezond is om elke dag minstens 2 liter water op te drinken.

Begin elke ochtend met 2 glazen water. Je lichaam heeft namelijk de hele nacht geen vocht gehad en heeft behoefte aan vocht. Na het drinken van water zul je jezelf fitter voelen en ben je klaar voor de dag!

Wil jij meer weten over de kracht van water drinken? Afvallen start met dit doorzichtige goud. In het e-boek VetVerbrandGeheimen wordt dieper ingegaan op de voordelen van water.

Het toont aan dat vocht van groot belang is voor je lichaam, maar biedt ook andere tips en trucs om blijvend af te vallen.

Bestel het e-boek via deze link: Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *