hit counter
header

Lactose Allergie

Iemand met lactose allergie kan last krijgen van verschillende klachten als hij of zij lactose binnenkrijgt. Dit komt doordat er bij deze personen onvoldoende lactase – het enzym dat we nodig hebben voor de vertering van lactose – wordt aangemaakt in de dunne darmwand. Lactose wordt daardoor niet verteerd in de dunne darm en komt onverteerd in de dikke darm terecht. Hier kan het gaan vergisten en dit kan diverse klachten met zich meebrengen. We vertellen u in dit artikel meer over lactose allergie.

Niet hetzelfde als histamine

Naast lactose allergieën zien we ook vaak verhalen van mensen met een histamine intolerantie voorbij komen. Dit moet echter niet met elkaar verward worden want de symptomen zijn compleet anders en dus ook de allergie. Histamine is bovendien ook natuurlijk aanwezig in je lichaam.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Klachten bij lactose allergie

Als u last heeft van een lactose allergie, zijn er een aantal klachten die kunnen optreden. Een opgeblazen gevoel en winderigheid zijn twee kenmerkende symptomen van deze allergie. Daarnaast kunt u ook last krijgen van buikpijn, krampen en diarree. Gelukkig treden er bij een lactose allergie over het algemeen geen ernstige complicaties op, maar de klachten kunnen wel zeer vervelend zijn.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Welk voedsel bevat lactose?

Sommige personen met lactose allergie hebben weinig last van de bijbehorende klachten, maar bij andere personen kunnen de klachten in sterke mate voorkomen. Als u de klachten wilt voorkomen, kunt u er het beste voor zorgen om voedsel met lactose zoveel mogelijk te mijden. Lactose is een melksuiker en komt dan ook voor in melk en melkproducten. Pas daarom op met het nuttigen van zuivelproducten, zoals melk, kaas, yoghurt, kwark en vla. Er zijn echter ook andere producten die melk bevatten, onder andere chocola en slagroomtaart. Voordat u een bepaald voedingsmiddel aanschaft of nuttigt, doet u er daarom goed aan om eerst op de verpakking te kijken of het product melk bevat.

Kom in actie

Mensen lopen soms jarenlang rond met een lactose allergie, in het ergste geval hebben ze niet eens door wat er aan de hand is. Veel mensen vinden het nou eenmaal moeilijk om toe te geven dat ze wat hulp nodig hebben. Toch kan dit het een stuk fijner maken als je hulp inschakelt bij het bestrijden van je allergische reacties. Er zijn verschillende acties die je door kunt voeren om zo goed mogelijk om te gaan met een allergie. Let er wel op dat je soms je hele levensstijl moet aanpassen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *