hit counter
header

Verantwoord Afvallen Zonder Jojo Effect

Verantwoord afvallen, makkelijk?

U wilt verantwoord afvallen? U hebt genoeg voedingsstoffen nodig, ook tijdens een dieet. Ze kunnen u er gelukkig ook bij helpen. Om te beginnen zijn het natuurlijk belangrijke bouwstoffen. Ze laten al uw lichaamsprocessen goed verlopen. Ook zorgen ze voor energie, zodat u lekker in uw vel blijft zitten. Maar daarnaast kunnen bepaalde voedingsstoffen u echt gericht ondersteunen bij afvallen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Vezels

Vezels bevatten nauwelijks calorieën, maar geven wel een verzadigd gevoel. Zo verminderen ze de eetlust, want uw maag blijft langer rustig. Ook stimuleren ze de spijsvertering. Vezels, als aanvulling op de voeding, zijn dus perfecte hulptroepen voor wie goed in vorm wil blijven. Het bovenstaande geldt al vanaf een inname van zes gram vezels per dag.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Weg met dat lusteloze gevoel!

Bent u met een dieet bezig? Dan kunt u zich lusteloos voelen. U krijgt immers een stuk minder energie binnen uit uw voeding dan normaal. Net op dat moment is het goed om erop te letten welke voedingsstoffen u nog wél binnenkrijgt. Denk bijvoorbeeld aan het vitamine B-complex. Alle B-vitaminen zijn van belang voor de omzetting van energie die u uit voeding binnenkrijgt in energie die uw lichaam kan gebruiken om te lopen, praten en zelfs denken. Zo houdt u het dieet beter vol!

Multivitaminen

Volkoren graanproducten, groenten, fruit, zuivel, mager vlees en vis. Deze producten leveren u elke dag gezonde vitaminen en mineralen. Maar waarschijnlijk eet u tijdens uw dieet wel kleinere porties. En dat betekent dat u ook minder voedingsstoffen binnenkrijgt. Zolang u boven de 1200 kcal per dag zit en gezond en gevarieerd eet, krijgt u genoeg vitaminen en mineralen binnen. Met multivitaminen als aanvulling, weet u zeker dat u de belangrijke bouwstoffen binnenkrijgt om gezond en fit te blijven.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *