hit counter
header

Snel Afvallen met een Dieet

Zo snel mogelijk afvallen. Dat wil iedereen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar toch kan het! Het is belangrijk om het goede dieet te pakken. Want lang niet alle diëten zijn gezond. Daarom is het belangrijk om u van tevoren goed te laten informeren en oriënteren. In dit artikel vindt u informatie over het eiwit dieet. Als u deze diëten goed volgt is uw streefgewicht zo bereikt.

Is diëten ongezond?

Diëten is niet ongezond. Het wordt alleen ongezond als je langere tijd niet de gewenste voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom moet je je goed laten informeren en goed kijken of je alle voedingstoffen uit de Schijf van Vijf binnenkrijgt. Als dit niet gebeurd kan het zijn dat je gezondheidsklachten krijgt en ziek wordt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Crash dieet

Bij dit dieet val je in korte tijd veel af. Dit dieet moet je wel goed overleggen met de arts of je begeleider. Want bij dit dieet krijg je niet al je voedingsstoffen binnen. En daarom kan dit dieet erg ongezond zijn. Het nadeel bij deze diëten is dat als je weer normaal gaat leven dat de kilo’s er weer in no-time aan zitten. Dit wordt ook wel het jojo-effect genoemd.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Eiwit dieet

Eiwitten zijn belangrijk voor ons lichaam. Eiwit is opgebouwd uit aminozuren. Er zijn verschillende soorten aminozuren die allemaal een andere functie hebben. Maar samen vormen ze de eiwitten. Eiwitten maakt een lichaam niet zelf aan. Je moet de eiwitten uit je voeding halen. Je krijgt eiwitten binnen bij bijvoorbeeld vlees, kip of vis.

Een eiwit dieet is een succesvol dieet. Door eiwitten ga je minder eten. Want eiwitten geven je namelijk een vol gevoel. Daardoor ga je minder eten en val je af. Ook zorgen de eiwitten ervoor dat je minder spiermassa verliest. Dit is voor mannen makkelijker dan voor vrouwen. Want mannen hebben een grotere spiermassa dan vrouwen. Doordat spieren een grote energieverbruiker zijn vallen mannen daarom ook sneller af dan vrouwen. Vrouwen hebben ook minder eiwitten nodig dan mannen. Zo hebben vrouwen maar 175 gram eiwitten nodig per dag en mannen maximaal 218 gram eiwitten per dag.  Heel belangrijk om te weten is dat het eten weinig koolhydraten moet bevatten. Zo zorg je voor een goede balans tussen de koolhydraten en de eiwitten.

Er is een verschil tussen de kwaliteit van eiwit en eiwitrijk voedsel. Hoe hoger de kwaliteit hoe gezonder het eiwit voor je lichaam is. Hoe hoger de kwaliteit eiwit, hoe beter je lichaam het kan gebruiken. Dat heeft ook te maken met de verschillende aminozuren. Hoe meer aminozuren hoe hoger de kwaliteit van de eiwitten. De aminozuren moeten wel in de juiste verhouding voorkomen.

Als je start met het eiwitrijk dieet zal je al snel resultaat merken. De eiwitten voorzien je van de juiste voedingstoffen en van de nodige energie. Ze zorgen ervoor dat je een vol gevoel hebt. Hierdoor voorkom je dat je naar de lekkere snacks gaat pakken.

Ook maken mensen gebruik van een eiwit shakes. Hierin worden veel eiwitten gestopt waardoor je lang een vol gevoel hebt en daardoor niet de neiging hebt om te gaan eten. Door hebt gebruik van shakes verbrandt het lichaam vet en blijft het lichaam de verbranding stimuleren. De shakes zijn niet goedkoop, maar je bent wel goedkoper uit dan dat je dure ingrediënten moet kopen uit een dieetboek. Een alternatief zijn eiwitrepen.

Te veel eiwitten eten kan zorgen voor bijwerkingen. Zo kan je sneller verouderen. Dit komt voornamelijk voor als je veel eiwitten eet van lage kwaliteit. Hebben de eiwitten geen moeder gehad of komt het niet uit de grond, gebruik het dan niet! Deze eiwitten zijn van slechte kwaliteit. Het kan ook zijn dat je aan het begin last hebt van misselijkheid. Door de verandering in het voedingspatroon moet je lichaam wennen. Maar dit gaat weer over! Je stofwisseling kan versnellen en dit kan ook een oorzaak zijn van de misselijkheid.

Bij te veel eiwitten kan de zuurgraad in je lichaam stijgen. Groente verlaagt juist de zuurgraad. Door de juiste balans te vinden en te houden moet je hier goed rekening mee houden. Als je veel eiwitten consumeert moet je ook veel groente eten om de zuurgraad op pijl te houden. Als dit niet gebeurd kan het zijn dat het afvallen moeilijker wordt. Dit komt namelijk omdat er zuur in de vetcellen komt.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

1 Reactie op Snel Afvallen met een Dieet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *