hit counter
header

Hoe Verstandig Omgaan met Eten Je Helpt bij Afvallen

Eten en afvallen gaan hand in hand. Zonder de juiste voeding is het niet alleen moeilijk om af te vallen maar vaak levert het ook niet de juiste prestaties. Met behulp van deze vijf tips kun je anders denken over eten zodat je meer succes hebt met afvallen.

Neem de tijd om te eten

Als je eet met aandacht dan eet je minder. Hoeveel mensen eten er niet tijdens het tv kijken? Het probleem hiermee is dat je dan niet door hebt hoeveel je precies eet. Je aandacht is immers bij de televisie en niet bij het eten. Als je bewust eet en op je voeding let dan eet je over het algemeen minder en heb je sneller door of je genoeg hebt gehad.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Stop als je moet stoppen

Iedereen heeft er moeite mee om te stoppen met eten als het echt lekker is. De drang naar die extra hap is vaak groter dan het verlangen om af te vallen. De oplossing is simpel; stop met eten als je vol zit. Hoe lekker de maaltijd ook is; laat het voor wat het is. Het lichaam heeft geen eten nodig als je voelt dat je vol zit.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Maak een eetschema

Met een eetschema zorg je ervoor dat je weet wat je binnenkrijgt. Door van tevoren op te schrijven welke etenswaren je binnenkrijgt weet je precies hoeveel calorieën je dagelijks inneemt door middel van voeding. Hierdoor krijg je een uitstekend beeld van je eetpatroon en kun je direct analyseren waar het fout gaat. Gaat het afvallen niet snel genoeg? Dan kun je eenvoudig wijzigingen doorvoeren zodat het weer de goede kant op gaat.

Maak een planning van maaltijden

Heb je een druk leven waarbij je vaak geen tijd hebt om gezond te eten? De oplossing is een planning met maaltijden. Bereid je maaltijden van tevoren op de momenten dat je wel tijd hebt. Dit kan bijvoorbeeld op een zondag als je niets te doen hebt. Je kunt de maaltijden op grote schaal voorbereiden en vervolgens invriezen. Je weet na afwegen dan precies hoeveel calorieën je nuttigt als je één van de maaltijden ontdooit en opeet. Het is ook mogelijk om eiwitshakes als maaltijdvervanger te gebruiken zodat je het niet hoeft voor te bereiden.

Gebruik een kleiner bord

Hoe groter het bord, hoe meer je opschept en hoe meer je eet. Hetzelfde geldt voor lepels. Hoe groter de lepel, hoe groter de happen die je eet. Gebruik kleinere borden zodat je niet veel op kunt scheppen en niet zo veel kunt eten. Hoewel het bord kleiner is zul je merken dat het vaak genoeg is. Het vormt ook een barrière omdat je opnieuw op moet scheppen als je meer wilt eten. Bij een groter bord eet je gewoon door zonder deze barrière.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *