hit counter
header

De 5 Grote Voordelen van een Loopband

Een loopband biedt verschillende voordelen, wij zetten er 5 voor je op een rij. Na deze voordelen te hebben gelezen wil je nooit meer buiten hardlopen, in de sportschool valt er veel meer te ontdekken en heb je bovendien een fijne stok achter de deur.

Met goed en met slecht weer

Je kunt de loopband zowel met goed als met slecht weer gebruiken, je bent daarvan niet langer afhankelijk. Begint het buiten te gieten van de regen? Je kunt zelfs met de auto naar de sportschool, mits je daar maar een stukje extra loopt om het goed te maken natuurlijk. Ook in de zomer kan het prettiger zijn om in de sportschool op de loopband te stappen. Tot de 5 grote voordelen van een loopband hoort namelijk ook het feit dat je in de zomer de hitte niet in hoeft. Zweet je van jezelf al voldoende tijdens het sporten? Dan is het prettig dat je binnen in de airco kunt staan.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Stok achter de deur

Benieuwd naar de andere voordelen van een loopband? Je hebt daarmee altijd een stok achter de deur, wanneer het aankomt op jezelf uitdagen. Loop je buiten eigenlijk altijd hetzelfde stuk? Zodra je dat onder de knie hebt kun je je conditie op peil houden, maar er is geen sprake meer van groei. Het is daarom veel interessanter om gebruik te maken van een loopband. Je zorgt er daarmee voor dat je de snelheid van 10 naar 11 kunt verhogen zodra je het onder de knie hebt. Een moderne loopband heeft verschillende instellingen, zodat je het niveau gemakkelijk wat kunt opschroeven. Het is een van de grote voordelen van de loopband, omdat je niet afhankelijk bent van bepaalde routes waarmee je weer netjes thuis komt na de juiste afstand te hebben gelopen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Volledige concentratie

Ga je ook wel eens buiten hardlopen? Dan weet je dat je goed op moet passen voor auto’s, fietsers, voetgangers en bijvoorbeeld honden die ineens de straat oversteken. Het is in het verkeer van belang dat je goed oplet, vandaar dat je in de sportschool een stuk rustiger kunt lopen. Je kunt een film of serie kijken wanneer je wilt of je aan de andere kant juist volledig concentreren op het hardlopen. Het is een van de grote voordelen van een loopband, al kom je daar natuurlijk pas achter op het moment dat je er mee bezig bent. Ga er echter maar vanuit dat je niet meer anders wilt nadat je zo rustig gelopen hebt, je hoeft immers niet meer steeds goed om je heen te kijken.

Kijk eens om je heen

Toch is het ook op de loopband in de sportschool af en toe de moeite waard om eens goed om je heen te kijken, er valt namelijk van alles te zien en te ontdekken. Buiten loop je over het algemeen alleen, soms kom je wel eens iemand tegen maar die verlies je dan alweer snel uit het oog. In de sportschool heb je daar geen last van, je kunt anderen op de loopband goed in de gaten houden. Dat betekent onder andere dat je na kunt gaan hoe zij de loopband gebruiken en wat hun specifieke technieken zijn. Het voordeel voor jou? Wellicht kun je inspiratie opdoen bij anderen of aan je techniek werken door goed naar hen te kijken.

Maak gebruik van een spiegel

Kijk je liever naar jezelf? Ook dat is waardevol, je kunt op een loopband uitstekend gebruik maken van een spiegel. Loop je netjes rechtop en hoe is de afzet van je voeten? Het is belangrijke informatie, aan de hand waarvan je ervoor kunt zorgen dat je technisch zo goed mogelijk kunt hardlopen. Wat dat betreft biedt de loopband een aantal grote voordelen. Er zijn nog meer voordelen van een loopband, we adviseren je het in ieder geval eens uit te proberen om daar ook zelf achter te kunnen komen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

2 Reacties op De 5 Grote Voordelen van een Loopband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *